| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fraps Problem |
Odgovori
|
| Korisnik | |
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fraps ProblemObjavljeno: 19.Rujan/Sep.2015 u 13:05 |
|
Da li neko zna zašto mi više fraps ne radi samo na TMT5 (Total Media Theatre 5) ili Power DVD 14?
Radilo je uspješno, bez problema sam mogao napraviti screenshotove blu ray menu-a. A sad mi više ne radi. Kad pokrenem fraps i TMT5 fps stoji u gornjem lijevom uglu, ali čim pustim film treba mu malo duže vremena da ga učita i FPS mi nestaje i ne mogu napraviti ni jedan screenshot. Molim Vas ako znate kako ovo da riješim pomozite... Evo Root Menu filma Anaconde na Blurayu! A sad ne mogu da slikam niti jedan jedini. Pls Help Evo i za pogrešno skretanje, gdje sam ja dodao HRVATSKI I SPRSKI PRIJEVOD i editovao MENU. Ažurirao joya - 19.Rujan/Sep.2015 u 13:10 |
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |