| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
nec nd-3520a |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dr. Jackil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 02.Veljaca/Feb.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 469 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: nec nd-3520aObjavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 12:09 |
|
nec nd-3520a
Snimo sam na maxell - i verbatin - medije i snimi ok dok sad imam 25 komada traxdata - i neće da snima na njih. Prepozna samo 6 x i 1x, a deklarirani su za 16x. i kad učita podatke izbaci eror i nema snimanja ![]() Evo sad provjeravam sa RW+ i snima normalno ![]() |
|
|
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv Ja nisam luzer, ja imam nas A za svet ko te pita forum o crtićima --> www.crtanifilmovi.tk |
|
![]() |
|
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Iraq Status: Offline Points: 662 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 12:40 |
|
Sorry na OT al ako nisi vidio ima neki lik ti na threadu grafička prodaje 6600 za 700kn,pa pogledaj malo.
Ažurirao žile |
|
![]() |
|
Dr. Jackil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Veljaca/Feb.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 469 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 15:10 |
|
Traxdata probana na istoj pržilici kod frenda i neće snimati. Eto prodajem 24 komada traxdata - 16x ispod cjene, zagreb.
Na Memorex - 8x snima bez problema. Vidio na jednom topicu da isto ima problema sa traxdatom - |
|
|
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv Ja nisam luzer, ja imam nas A za svet ko te pita forum o crtićima --> www.crtanifilmovi.tk |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |