Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Quick Change i The Red Violin
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Quick Change i The Red Violin

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shone83 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shone83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Quick Change i The Red Violin
    Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 15:36
Za ovaj prvi sam siguran da ne mozete da nadjete i on mi treba na 1 CD-a, moze i na engleskom ako nema na hrvatskom ili srpskom.

The Red Violin mi treba na 2 CD-a.

Hvala unapred
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 16:13
Za ovaj drugi imas na jednom CD-u. A vec je mali milion puta bilo reci da u SUBTITLE WORKSHOPU moze da taj titl podelis i sa dva-tri klika nastelujes da radi !!! Mislim da je vreme da se ovde postave neki tutorijali da se ne bi nove teme oko istih problema umnozavale !!!
Vladika
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 20:06
Shone, daj mail pa ti bacim za VIOLON ROUGE srpski titl na 1 i engleski na 2 CD-a. Pa se snađi... 
Na vrh
shone83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shone83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 20:56
Imam ja na 1 srpski a 2 na engleski tako da mi nista ne znaci

Ali, neki tutorijal bi mi puno znacio
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2005 u 21:23
Tutorial za program Time Adjuster s kojim isto tako lako mozes srediti titlove, se nalazi na http://livada.pondi.hr/index1.htm sa opisom i sliciciama
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
shone83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shone83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 19:40
Hvala
Na vrh
shone83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shone83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 11:28
Rekoh da stavim cover pa ce neko pre da prpozna film ako ne po nazivu. Stvarno je cudno da titl za taj film ne postoji. Ako ni sad nema niko, izgleda da cu da odustanem:

Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 14:15
a? otju retji gde je slika???????
Na vrh
shone83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shone83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 14:22
Kako je ne vidis?! Ja je vidim odlicno, Onda evo link:

http://www.impawards.com/1990/posters/quick_change.jpg
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 15:30
Chekaj bre na slici ima osam izmrljanih covera i preko njih pishe "Come to ......"

ja bogme ne razumem sad nishta....
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 17:12
e vidi nije ni bitna slika , samo mi objasni za koji ti film treba jedan a za koji 2....pa da vidim shta imam ok?

a na kraju ima i na imdb!!!

pozdrav

Na vrh
shone83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shone83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 17:34
Ovaj link sto sam ti dao meni pokazuje jednu veliku sliku tako da mi stvarno nije jasno ali nema veze. Evo ti link za imdb:

http://www.imdb.com/title/tt0100449/
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.