Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Microsoft Office 2007
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Microsoft Office 2007

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Microsoft Office 2007
    Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2015 u 20:45
Danas, iz čistog mira, Word je odlučio tjerati neku svoju pravdu. Pokušaj otvaranja bilo kojeg Word dokumenta završavao je porukom:

There was a problem sending the command to the program.

Radilo je jedino u slučaju kad prvo otvorim novi Word dokument pa onda iz njega (file - open) otvorim onaj isti dokument koji se ne može pokrenutu dvoklikom. Popravak Officea kao i obično nije davao rezultat.

Google zna kad Microsoft ne zna. Od svih Office programa, jedino je za Word stajalo "Run this program as administrator". Odčekiranjem te opcije (desni klik na Word - properties - compatibility) sve se vratilo na staro.

Pa ti budi administrator. LOL
Na vrh
gtitiev View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gtitiev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2015 u 21:21
Desava se nekad (to se i meni desilo nedavno), da sam Win7 (ili je mozda neki drugi faktor) smeni UAC (User account control) settings-e, tako da to moze poremetiti citav niz programa. Isto moze i virus to uciniti. I to mi se desilo, samo u tom slucaju mi je toliko 'podesio' UAC tako da nisam mogao da NIJEDAM program installiram na primarnoj particiji c:\, a da ga mogu pokrenuti, can ni sa "start as administrator" (dok je instalacija na drugoj particji protekla glatko, i isti softveri su radili normalno).
Na vrh
prijatelj.v View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatelj.v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2015 u 12:06
Stare (bajate) programe kao I operativne sisteme treba vec jednom da "penzionisemo" I zaboravimo...
ili ih se rado (ponekada) setimo....
Office 2007???? ....pa I 2013 je jos malo pa "bajat"....
za 20-tak dana izlazi Office 2016 pa sada ti vidi......iliti sta reci,pozz...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.