| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Curious George 3: Back to the Jungle (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Curious George 3: Back to the Jungle (2015)Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 12:52 |
|
Curious George 3: Back to the Jungle (2015) ![]() Žanr: Animacija, Porodični Trajanje: 81 min Država: SAD Jezik: Engleski Režija: Phil Weinstein Scenarij: Chuck Tately Uloge/Glasovi: Angela Bassett ... Dr. Kulinda Jeff Bennett ... Ted John Goodman ... Houston Alexander Polinsky ... Tech Andrew Frank Welker ... Curious George U novom filmu krećemo u novu avanturu sa svima nama omiljenim majmunčetom! Kada je Radoznali Džordž zamoljen da učestvuje u veoma važnoj svemirskoj misiji, zbog svog majmunisanja se ruši usred Afrike. Dok ga zabrinuti Čovek sa žutim šeširom traži, Radoznali Džordž hrabro istražuje džunglu i stiče nove prijatelje iz džungle. Pridružite se i vi Džordžovom zabavnom putovanju, koje će doneti radost celoj porodici. Preveod uradio zaboravko2 Ažurirao bojan969 - 25.Kolovoz/Aug.2015 u 12:58 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 21:23 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2015 u 00:12 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |