Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Seconds (1966)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Seconds (1966)

Seconds

Seconds (1966)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Drugi

Godina:

1966

Žanr:

znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

106 min

Režija:

John Frankenheimer

Scenarij:

Lewis John Carlino
, David Ely

Glavne uloge:

Rock Hudson
  >  Antiochus Wilson
Will Geer
  >  Old Man
Richard Anderson
  >  Dr. Innes
Frank Campanella
  >  Man in Station
Thom Conroy
  >  Dayroom Attendant
Jeff Corey
  >  Mr. Ruby
Khigh Dhiegh
  >  Davalo
Murray Hamilton
  >  Charlie
Aaron Magidow
  >  Meat Man
John Randolph
  >  Arthur Hamilton
Frances Reid
  >  Emily Hamilton
Françoise Ruggieri
  >  Girl in Boudoir
Edgar Stehli
  >  Tailor Shop Presser
Barbara Werle
  >  Secretary
Dee Dee Young
  >  Nurse

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Seconds (1966)
    Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2015 u 19:53
Seconds  (1966)

Režija: John Frankenheimer
Scenario: Lewis John Carlino, David Ely
Žanr: Drama, Horor, Misterija, Sci-Fi, Triler

Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 106 min

Uloge:

Rock Hudson ... Antiochus Wilson
Salome Jens ... Nora Marcus
John Randolph ... Arthur Hamilton
Will Geer ... Old Man
Jeff Corey ... Mr. Ruby

Radnja filma:

Šta ako vam neko ponudi šansu za novi početak,
novi život koji bi bio organizovan baš onako kako vi želite?
Baš to jedna organizacija nudi bogatim ljudima.
Pronađu život kakav klijenti žele: umetnik, pisac,
političar... svejedno, ubiju osobu koja će biti zamenjena
i hirurški izmene klijenta koji će zauzeti njeno mesto.
Pratimo novog klijenta od prvog kontakta, preko njegove
inscenirane smrti, operacije, oporavka i zamene.
Naravno da tada stvari postaju komplikovane.

Preveo:
Vladika

Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2018 u 10:16

Šta su sve morali ljudi rade pre pronalaska medijske manipulacije i neta ?

Zahvaljujući netu svako ima šansu za novi početak i da bude ono što poželi. Može da sedi na Zvezdinom severu, pozajmi biografiju jednog Tarantina, menja milice brže nego neko svoj veš, diže ćumez na noge, pročit6a ceo sajam knjiga za jedno popodne, odgleda sve u našoj kinoteci...Sve to dok gebijalca ili pacijenta ne uhvate u laži. Ne znam za ostale, znam da kod ljudi u Srbiji ovakvi genijalci, pacijenti na terapiji, kažovi  i slični koji vide ružičaste slonove, imaju prođu.

Šalu na stranu, Frankenhajmerov film je bio genijalan i inovativan. Imao je sve osim faktora zvani sreća. Uoči njegovog Mandžurisjkog kandidata desio se atentat na Kenedija koji je uticao na američku istoriju isto koliko i na Sekunde. U sveopštoj panici i haosu na film su gledali sa podozrenjem i zato su autor i film tako prošli kako su prošli. Šteta za obojicu jer je ovo film u kom je fasada Roka Hadsona u kombinaciji sa likom kojeg glumi najzad došla do izražaja. Sekunde su, koliko mi je poznato, ostale zabeležene kao prvi film sa scenom orgija. To što  je snimano u Frankenhajmerovoj kući samom pokazuje koliko je dotični uložio u film.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2018 u 19:03
Znam kako je. Jedan veliki filmofil je u svom komentaru napisao nešto što nema veze sa tim filmom. Kako je samo reagovao kad smo uvideli da piskara bez veze.
Gledaću ovo jer mi izgleda zanimljivo.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2018 u 01:36

Slučajno se umešah u diskusiju u kojoj je uvaženi godpodin forumaš pozivao ljude da obiđu mauzolej koji je ruglo na groblju koje jednom godišnje posećujem. Bio je tamo sa milicom i posle svega bilo je jasno da nije bio tamo jer nije mogao da opiše šta je video. Šatro je sa milicom gledao iz daljine. Jasno je da nije bio tamo kao što nije bilo ni milice. Posle toga javio mi čovek da zabavlja lakoverne pojedince pričama u kojim me naziva klerofašistom. Upoznaš sve marifetluke kad vidiš i preturiš jednog ili dvojicu preko leđa. Imaju iste fore i fazone, od bezobrazluka znaš li ti ko sam ja, amnezije, umora i šta ti ja znam. Nije tako teško odvojiti nekog ko je stvarno pogrešio od šibicara i gospode koje od dosade i zla vremena ozmišljaju sve i svašta. Pretpostavljam da će pšosle ovog ispasti da smo u dosluhu ili da sam otvorio dupli nalog pa divanim sam sa sobom. LOL

Izašao sam iz teme. Gledaj film i napiši šta misliš. Mislim da se isplati izdvojiti vreme za njega.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2018 u 01:40
Odličan film.
Oldie but goldie.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 21:30
Odlican. Slicno kao i obe adaptacije knjige The Manchurian Candidate u reziji Frankenhaimer-a i Jonathan Demme-a.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.