| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
P:Par điđa |
Odgovori
|
| Korisnik | |
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Iraq Status: Offline Points: 662 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: P:Par điđaObjavljeno: 28.Studeni/Nov.2005 u 19:27 |
|
Prodajem :
Cooler Arctic cooling Copper Silent rev.2 - 40kn Tastaturu Logitech Multimedia Keyboard - 40 kn Napajanje Everpower 400W,sad neznam koji model,niti se sjećam napona po railovima.Znam jedino da mi je jedno izvjesno vrijeme pogonilo komp (AXP2600+@2300,1x512MB,ATi X850XT@570/1190,1xHDD,3xop tike,4xventovi),jebiga bila je lutrija,ali nije ništa spalilo. - 50kn(mislim da je OK jer se šrotexi ostali nude po 100kn,tako da...) Asus ISDN interni adapter P-IN100 - 30 krzana Origigi igra Joint operations s nekorištenim ključem - 50 krzana 1xcoolermaster vent@2500rpm(bučan),nekoć bio s bijelim diodama,one su ciknule + 1xspire pci cooler(nepoznati obrtaji) - skupa 20knCijela kamara sranja zajedno - 200kn. Živjeli ![]() EDIT:Poželjan oblik komunikacije je pm. ----->ispod je spammer koji je pričo bedastoće
|
|
![]() |
|
turky_
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 375 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2005 u 22:49 |
|
di si to maznuo?
|
|
|
mario_turkovic@net.hr
|
|
![]() |
|
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Iraq Status: Offline Points: 662 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 13:38 |
|
Moji bivši dijelovi kompjutera...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |