| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Creep (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Creep (2014)Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2015 u 00:16 |
|
Creep (2014)
![]() Žanr: Komedija, Horor Trajanje: 82 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Patrick Brice Scenario: Patrick Brice, Mark Duplass Uloge: Patrick Brice ... Aaron Mark Duplass ... Josef Aron je u potrazi za poslom, ugledo oglas na internetu, u kom se nudi zarada od 1000 dolara na dan! "Usluge snimanja, diskrecija zagarantova", piše. Naivan i bez para, prihvata posao i odlazi u udaljenu planinsku kolibu. Tamo sreće Jozefa, osobu koju treba da snima. On mu saopšti da umire od neizlečive bolesti i da želi da ga Aron snimi, kako bi ostavio film svom nerođenom sinu. Aron počinje s poslom, ali kako dan odmiče, sve je jasnije da Jozef nije ono za šta se izdaje... izvor: filmovanje Prevod uradio zaboravko2 Ažurirao bojan969 - 01.Kolovoz/Aug.2015 u 23:29 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2015 u 23:25 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |