| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hahaha (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hahaha (2010)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2015 u 22:38 |
|
Hahaha (2010) Žanr: Komedija, Drama, Romansa Reditelj: Sang-Soo Hong Glavne uloge: So-ri Moon, Yeo-jeong Yoon, Kang-woo Kim Trajanje: 115 minuta Zemlja: Južna Koreja Radnja filma: Reditelj Jo Munkyung planira da napusti Seul i ode da živi u Kanadi. Nekoliko dana pre polaska, on se sastaje sa bliskim prijateljem Bangom Jungshikom, koji je filmski kritičar. Posle nekog vremena, oni slučajno saznaju da su obojica nedavno bili u malom priobalnom gradu Tong-jung. Odlučuju da podele svoja iskustva uz turu pića, pod uslovom da se drže samo prijatnih sećanja. Ne shvatajući da su na istom mestu bili u isto vreme i sa istim ljudima, uspomene obojice muškaraca o letovanju postaju pravi katalog sećanja. Prevod OVDE |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2015 u 22:46 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |