Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Subtitle workshop- slova sa kvacicama
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Subtitle workshop- slova sa kvacicama

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ronin71 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ronin71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Subtitle workshop- slova sa kvacicama
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2005 u 21:17
Imam problem kada nesto napisem u subtitle worksopu prikaze nasa slova sa kvacicama ali kad pustim s filmom prikazuje znakove ili drugo ,svasta sam probao ali nista.Dali neko zna o cemu se radi ?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2005 u 22:03
Na glavnom ekranu SW podesi East Europe. Pa onda u podešavanjima ideš na podešavanje -> titlovi pa i tu namestiš east europe. Trebalo bi da radi, ako ne javi...
Na vrh
ronin71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ronin71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 18:13
Uradio sam ali sada je sve na cirilici,nikako da bude latinica.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 20:09
Mislim da tamo imaš "SRPSKI i latinicu i ćirilicu"
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 20:58
U kom playeru pustas film ???
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2005 u 23:11
Ja mislim da on pita za SW, a ne za player? Ili se možda varam...? Ako se varam , u podešavanjima plejera nađi opciju za titlove( subtitles) i tu pod opcijom font samo namesti East Europe i ništa više!!!!
Na vrh
ronin71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ronin71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 18:49
Imam Mv2 ,ali nije do njega,u SW   pod opcijom font nema east europe ,nego samo central ,a na glavnom prozoru ima east.Malo je cudno nigde u windowsu nemam nastelovano za cirilicu.
Na vrh
ronin71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ronin71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 20:08
Do plejera je ,probao sam wmp uz pomoc vob suba i radi normalno prikazuje latinicu.To verovatno tesko da mogu promenim. 
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 21:42
Preporuka je da instaliras bs player (naravno pro varijantu) ili VI play i zavrsio si posao. MV2 je jako dobar ali mu nekako fali malo jednostavnosti, nekako mi je  glomazan !!!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2005 u 23:16
Glas za Vi Play!!!!!
Na vrh
ronin71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ronin71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2005 u 20:57
Vi play ,tako se zove ili ????
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:49
Da,da ViPlay , odličan player . Meni se lično sviđa jer ima sva živa podešavanja...
Evo ti link, skini program i videćeš da više nikad nećeš koristiti BS...
http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=viplay

Postoji i ViPlay 3  beta, ali ti ne preporučujem da uzimaš njega , jer još uvek nije to to!! 2.09 je zakon!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.