| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Le dernier loup AKA Wolf Totem (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Le dernier loup AKA Wolf Totem (2015)Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2015 u 10:41 |
![]() Wolf Totem (2015) ![]() Žanr: Avantura Režija: Jean-Jacques Annaud Scenario: Jiang Rong, Jean-Jacques Annaud, John Collee, Alain Godard, Lu Wei Trajanje: 121 min Jezik: Mandarinski, Mongolski Shaofeng Feng ... Čen Džen Shawn Dou ... Jang Ke Ankhnyam Ragchaa ... Gasma Yin Zhusheng ... Bao Šunghi Ba Sen Zha Bu ... Bilig Mladi student iz Pekinga Čen Džen poslat je 1967. godine među nomadske pastire u Unutrašnjoj Mongoliji. Uhvaćen između modernog života koji nosi sa sobom i tradicionalnog nomadskog života, vukova pljačkaša, ljudi i životinja... on mora da se bori kako bi pronašao svoje mesto na svetu... Izvor: LEMONZOO Prevod je uradio: akomoze ![]() Ažurirao jafforidza - 24.Travanj/Apr.2016 u 01:24 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2015 u 20:38 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2025 u 09:27 |
|
Odličan. Epopeja o životnom skladu i katastrofi koja nastaje kada prirodnu ravnotežu naruši večiti remetilački faktor - čovek. Sve zbog njegove večite gramzivosti i neumerenosti. Isto se dešava i na globalnom nivou, netaživa korporacijska glad uništava ovaj svet sve većom brzinom. Film je snimljen u prelepim stepskim predelima Unutrašnje Mongolije, sa autentičnom atmosferom nomadskog života autohtonog stanovništva, njihovim običajima i legendama, a sve pod majstorskom palicom Žan Žaka Anoa.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |