Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ich seh, Ich seh Aka Goodnight Mommy (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ich seh, Ich seh Aka Goodnight Mommy (2014)

Ich seh, Ich seh

Ich seh, Ich seh (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

99 min

Režija:

Veronika Franz
, Severin Fiala

Scenarij:

Veronika Franz
, Severin Fiala

Glavne uloge:

Michael Ande
  >  Werner von Trapp
Ruth Leuwerik
  >  Baronin von Trapp
Susanne Wuest
  >  Mutter
Hans Escher
  >  Priester
Elfriede Schatz
  >  Rotkreuz Sammlerin
Elias Schwarz
  >  Elias
Lukas Schwarz
  >  Lukas
Karl Purker
  >  Rotkreuz Sammler
Georg Deliovsky
  >  Pizzalieferant
Christian Steindl
  >  Mesner
Christian Schatz
  >  Bauer
Erwin Schmalzbauer
  >  Akkordeongott

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ich seh, Ich seh Aka Goodnight Mommy (2014)
    Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2015 u 17:19
Ich seh, Ich seh Aka Goodnight Mommy (2014)

Vidim, Vidim

Žanr: Drama, Fantazija, Horor
Reditelji: Severin Fiala, Veronika Franz
Glavne uloge: Susanne Wuest, Elias Schwarz, Lukas Schwarz
Trajanje: 99 minuta
Zemlja: SAD

Radnja filma: 

U izolovanoj kući u prirodi, devetogodišnji blizanci Lukas i Elijas žive s majkom koja se oporavlja od kozmetičke operacije. Podbulog lica ispod nekoliko slojeva zavoja, majka traži potpuni mir i tišinu da povrati snagu. To vrlo brzo počinje da nervira dva nestašna dečaka. I što ona postaje stroža, braća se sve više povlače u svoj agresivni svet odvojen od realnosti dok njihovi bes i sumnja rastu, a mašta divlja – što konačno vodi do sumnje da je osoba ispod zavoja zaista njihova majka.

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2015 u 17:33

ivannis hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 21:17
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Radnja filma se može opisati u nekoliko rečenica. Majka sa svoja dva blizanca živi sama u usamljenoj kući. Oporavlja se posle plastične operacije na licu i sve što traži je mir i tišina koju narušavaju deca koja žive u izolaciji. Tako izolovani, u zaista divnom okruženju, oni počinju da sumnjaju da se iza zavoja zaista nalazi njihova majka.

Ich seh Ich seh je istovremeno i horor i art film i to onakav kakav najviše volim. Mislim pri tom na horor filmove  koji nisu toliko strašni koliko su jezivi. Ovo dakle nije ona vrsta horora u kojem zbog glavobolje uši otpadaju zajedno sa glavom uz reku krvi, ovo je ipak nešto mnogo bolje.

Da ne dužim, mogu samo da dodam da je U.Zajdl koji je producent stao iza ženskog dela ovog bračnog tandema koji je potpisao scenario i režiju. F.Franc je njegov dugogodišnji saradnik (pomoćnik reditelja) i po potrebi druga violina njegovih filmova. To se uostalom da primetiti po mirnoj kameri i režiji koja hladno i bez emocija beleži svaki detalj pažljivo građene misterije koja se otkriva na kraju. Misterije u kojoj se mogu videti reference na, na primer, genijalni film  Les yeux sans visage (1960). Ili The Other (1972)

Preneto iz dnevnika gledanja filmova.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2022 u 21:52

Stoletova preporuka i koimentar su dovoljni da pogledam film.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2022 u 22:44
Samo molim te pripazi da ne gledaš ovo sranje od američkog rimejka tek izašlo.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2022 u 22:56
Amazon Prime je danas izbacio rimejk, zanimljivo da je bas veceras  potrefio da ga pomene, ili je video da je rimejk pa trazio izvorni :) Moram sutra napisati i za ovaj film po koju recenicu.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2022 u 14:47

Vec sam skinuo original i gledam ga prkeo reda , pa cu da napisem utiske.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2022 u 15:41
 Radnja filma opisana u prvom postu je dovoljna.

Ovo je po mom misljenu neka kombinacija art ( razmisljao sam  u nekim trenucima da li je `Style over Substance`), pa granica psiholoski triler/horor, i pritom minimalisticki pristup.

Zanimljive su i pesma, igra asocijacija, `spijuniram svojim malim okom`;), zatim od bubasvaba, preko macke  do nekih h.......itd.

Dinamika mi je taman, nije mi bio spor,  zvuk isto, taman da se stvori dobra atmosfera i napetost, kamera... pa moze isto da se pise ali nema potrebe, videcete.

Autori iz scene u scenu daju samo nagovestaje, vecina moze da se nasluti, nesto i da se poveze kroz pocetak filma ( tu ima nagovestaja za nesr..., ili za bracu, itd.), ili kako film odmice, ali sam opet bio u dilemi do odredjenog trenutka i to mi se svidelo,
dok  neke stvari nisu objasnjene, nije nesto presudno ili znacajno, mozda je to i neka draz, ali opet neko voli da ima i kompletnu sliku, a ne da nagadja ili tumaci.

Ima tu podosta psiholoskih stvari, i jos nekih umetnutih , da ne nabrajam bili bi spoiler-i, a i to je srz narativa i u konacnom sta su autori hteli da prenesu gledaocima, posledice, koje ipak `zastrasuju` ili bar `uzasavaju` ,
 ali ima dosta filmova ili delova koji obradjuju datu temu, ali ovde mi je eto zanimljiv nacin, mozda nekome nece biti, malo je agresivniji, ali mislim da je i trebao takav da bude.

U sustini ok mi je film, kraj sam ocekivao da bude nesto tog tipa, mada nesto sto se prozima u filmu mi je i dalje za tumacenje,mozda i ne treba da ima potporu u stvarnosti.    

Ažurirao AlexDeLarge - 18.Rujan/Sep.2022 u 02:15
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.