| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fjällbackamorden: I betraktarens öga Aka The Fjällbacka Murders: In the Eye of the Beholder (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fjällbackamorden: I betraktarens öga Aka The Fjällbacka Murders: In the Eye of the Beholder (2012)Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2015 u 18:47 |
|
Fjällbackamorden: I betraktarens öga Aka The Fjällbacka Murders: In the Eye of the Beholder (2012) ![]() ![]() Režija: Jörgen Bergmark Scenarij: Michael Hjorth (kreator serije), Camilla Läckberg (kreator serije) Žanr: Krimi Jezik: Švedski Država: Švedska Trajanje: 88 min Uloge: Claudia Galli ... Erica Falck Richard Ulfsäter ... Patrik Hedström Ellen Stenman Göransson ... Maja Pamela Cortes Bruna ... Paula Lennart Jähkel ... Mellberg "Umorstva u Fjällbacki" švedski je kriminalistički serijal nastao prema knjigama hit spisateljice Camille Läckberg. Glavni likovi su spisateljica Erica Falck injezin suprug, policijski inspektor Patrik Hedstrom koji rješavaju umorstva iz prošlosti. Ovog puta ubijen je bogati biznismen, a Anna Falck, sestra Erice Falck, uređivala je pokojnikovu kuću na obali. Patrik mora ispitati svoju šogoricu, saznaje da je Anna provela posljednju noć sa ubijenim, te da je Annin suprug Dan saznao za preljub. Radi li se o umorstvu iz ljubomore? Prevod je najavio: eugena |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 17:27 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |