| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kabadayi Aka For Love and Honor (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kabadayi Aka For Love and Honor (2007)Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2015 u 21:52 |
|
Kabadayi Aka For Love and Honor (2007) ![]() ![]() Režija: Ömer Vargi Scenarij: Yavuz Turgul Žanr: Akcija, Krimi, Drama Jezik: Turski Država: Turska Trajanje: 140 min Uloge: Sener Sen ... Ali Osman Kenan Imirzalioglu ... Devran Ismail Hacioglu ... Murat Asli Tandogan ... Karaca Rasim Öztekin ... Surmeli Ali Osman je najveći dio svog života proveo kao odmetnik, odnosno Kabadayi (gangster stare škole), ali zadnje godine svog života želi proživjeti u miru. Kada sazna da je žena s kojom je u mladosti bio u vezi na smrtnoj postelji, posjeti je i sazna da je tada ostala trudna i da ima sina Murata. Ali potraži sina te sazna da on i njegova zaručnica Karaca imaju problem sa nemilosrdnim gangsterom Devranom. Prevod je uradio: Gaca62 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |