| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
za nabavljače serija !!! (BIRDS OF PREY) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
dragonheart
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 01.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: za nabavljače serija !!! (BIRDS OF PREY)Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 09:48 |
|
Dakle kao veliki obožavatelj batmana,serije,filma, stripa naletih na internetu na neki članak o seriji BIRDS OF PREY,o čem se radi?? Batman jednostavno nestane iz Gothama,a Barbara Gordon (čitaj Batgirl) u Jokerovom napadu ostane u invalidskim kolicima (naravno to je samo krinka,može ona hodat) te je ona sad posljednja obrana Gothama,ali kako ne može sve sama seli se u Wayne vilu i nalazi pomoć u zgodnoj Heleny Kyle,a ko je ta sad?? Eh ona je kćer Batmana i Catwoman,a zove se Huntress.O seriji znam da nije bila baš uspješna u SAD-u,al boli me ku**c ja bi to htio u svoj posjed.Epizoda ima 13,i sada vi koji imate hrpe serija i skidate ih s neta,pošto se noctis povukao neslavno bilo bi ljepo,kada bi neko s brzom vezom htio to poskidat.U razmjenu imam stvarno hrpu filmova sada oko 1000 kom,i vjerujem da bi svako našo štogod za trade.THANKS UNAPRIJED.Javljajte na ovaj topic o uspjesima,pokušajima ili na dragonheart@net.hr !!!!!!!!!
|
|
|
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
|
|
![]() |
|
Vurdlak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 09:56 |
|
mogu ja provat, ali samo prodajem..javi na mail...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |