| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sweethearts (1938) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sweethearts (1938)Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2015 u 15:59 |
|
Sweethearts (1938) ![]() Žanr: Mjuzikl Trajanje: 114 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: W.S. Van Dyke, Robert Z. Leonard Scenario: Fred De Gresac, Harry B. Smith Uloge: Jeanette MacDonald ... Gwen Marlowe Nelson Eddy ... Ernest Lane Frank Morgan ... Felix Lehman Ray Bolger ... Hans Florence Rice ... Kay Jordan Sweethearts (sh. Srculenca) je američki filmski mjuzikl snimljen 1938. u režiji W. S. Van Dykea, poznat kao prvo cjelovečernje ostvarenje studija MGM u boji. Predstavlja adaptaciju istoimene operete Victora Herberta. Scenario je napisala Dorothy Parker, koja je radnju smjestila u suvremeno doba, odnosno stvorila narativni okvir priče u priči, odnosno radnju stvorila oko broadwayskog kazalište koje izvodi originalni Sweethearts. Protagonisti - koje tumače Nelson Eddy i Jeanette MacDonald - su dvoje glavnih glumaca i supružnika, koji nakon šestogodišnjog izvođenja predstave nastoje karijeru nastaviti u Hollywoodu. Sweethearts je postigao komercijalni uspjeh, te je nagrađen s Oscarom za najbolju muziku. Prevod uradio paid in full Ažurirao bojan969 - 02.Kolovoz/Aug.2015 u 17:07 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2015 u 16:19 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |