Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Sunchaser  (1996)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Sunchaser (1996)

The Sunchaser

The Sunchaser (1996)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1996

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

122 min

Režija:

Michael Cimino

Scenarij:

Charles Leavitt

Glavne uloge:

Woody Harrelson
  >  Dr. Michael Reynolds
Talisa Soto
  >  Navajo Woman
Anne Bancroft
  >  Dr. Renata Baumbauer
Harry Carey Jr.
  >  Cashier
Victor Aaron
  >  Webster Skyhorse
Richard Bauer
  >  Dr. Bradford
Carmen Dell'Orefice
  >  Arabella
Bob Minor
  >  Deputy Lynch
Matt Mulhern
  >  Dr. Chip Byrnes
Michael O'Neill
  >  Agent Moreland
Lawrence Pressman
  >  Agent in Charge Collier
Andrea Roth
  >  Head Nurse
Jon Seda
  >  Brandon 'Blue' Monroe
Alexandra Tydings
  >  Victoria Reynolds
Brooke Ashley
  >  Calantha Reynolds

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Sunchaser (1996)
    Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2015 u 21:34
The Sunchaser  (1996)

Režija: Michael Cimino
Scenarij: Charles Leavitt
Žanr: Krimi, Drama
Jezik: Engleski, Navajo
Država: SAD
Trajanje: 122 min

Uloge: Woody Harrelson, Jon Seda, Anne Bancroft, Alexandra Tydings, Matt Mulhern

Radnja filma:
Dr. Michael Reynolds (W. Harrelson) mlad je, sretno oženjen, otac trogodišnje kćeri,
darovit i uspješan liječnik onkolog, bogat, ugledan, u izvrsnoj formi, na zdravoj hrani,
ne puši. Život mu je manje-više savršen i bezbrižan. Jedini problem koji ima jest hoće
li kupiti novu kuću s bazenom odmah ili kasnije. Očekuje se da će uskoro postati voditelj
onkološkog odjela, a to je veliko priznanje, velik korak u karijeri i, dakako, u primanjima.
Jednog dana u bolnicu u kojoj radi dovezen je 16-godišnji Blue (J. Seda), teško bolestan
zatvorenik u policijskoj pratnji, koji je od 13. godine u zatvoru zato što je ubio očuha.
Blue je već otprije bio pacijent dječjeg onkološkog odjela, ali su ga poslali na onkologiju
za odrasle. On je agresivan i drzak, odbija razgovor, a isprva i pregled, no Reynolds ga
uspije donekle pripitomiti. Blue boluje od abdominalnog zloćudnog tumora koji se proširio
na pluća i jetru. Reynoldsov tim procjenjuje da mu je ostalo još mjesec-dva života.
Blue to čuje i pri transportu u sveučilišnu bolnicu na novu kemoterapiju otme Reynolda i
natjera ga da ga vozi u Arizonu.

Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 18:05
Ponovo sam odgledao ovaj ODLICAN film koji mi je medju omiljenima i kako ja znam da kazem ''za 5 zvezdica''. Odlicna rezija pokojni Michael Cimino ( R.I.P. ) i odlican Woody Harrelson a isto tako i Jon Seada. I svakako i te kako reporuka za ovaj film jer mislim da pravi ljubitelj filma bi trebao ponovo odgledati The Sunchaser
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.