| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pričam ti priču |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Agata
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 16.Lipanj/Jun.2015 Lokacija: YuHosting forum Status: Offline Points: 18 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pričam ti pričuObjavljeno: 16.Lipanj/Jun.2015 u 20:43 |
|
Ovo je priča koju bismo trebali pisati zajedno.
Započinjem je ja, sledeci se nastavlja tako, što kopira moj tekst i odmah nastavlja sa svojom pričom, nije potrebno da se veže za tekst sa kojim sam započela priču. Treći kopira ceo tekst člana ispred njega i nastavlja svoju priču .... i tako dok nam ne dosadi. Kada se priča bude prčitala na kraju, dobija se u sustini zaista dobra priča .... pokušajmo svideće nam se ... Dakle moja - naša priča kreće Kada sam se osvrnula oko sebe videla sam senku koja je izranjala iz guste magle. Magla kao je bila toliko gusta kao da se godinama spremala da se bas ovde i u ovom trenutku spusti na mesto gde se ja nalazim. Nalazila sam se nekom mestu, gde medved zimi postu nosi, strasno. Ni sanjala nisam da me ova moja krilata masta moze odvesti u takve predele divljine zemlje Nedodjije. Nisam bas bila zadovoljna sa svojim stanjem, medjutim kada sam bacila pogled levo od sebe, osmeh mi je ozario lice jer.... |
|
![]() |
|
Rocky75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču Pridružen: 24.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1723 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2015 u 20:49 |
|
Kada
sam se osvrnula oko sebe videla sam senku koja je izranjala iz guste
magle. Magla kao je bila toliko gusta kao da se godinama spremala da se
bas ovde i u ovom trenutku spusti na mesto gde se ja nalazim. Nalazila
sam se nekom mestu, gde medved zimi postu nosi, strasno. Ni sanjala
nisam da me ova moja krilata masta moze odvesti u takve predele divljine
zemlje Nedodjije.
Nisam bas bila zadovoljna sa svojim stanjem, medjutim kada sam bacila pogled levo od sebe, osmeh mi je ozario lice jer.... Ugledala sam poznato lice, mog dugogodišnjeg prijatelja, g. Jazavca. Neko bi pomislio to je samo Jazavac, ali kad bi ljudi znali kakvo junačko srce u njemu kuca, ne bi tako pričali. I tako u razgovoru nismo ni primetili da... |
|
|
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
|
|
![]() |
|
Agata
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Lipanj/Jun.2015 Lokacija: YuHosting forum Status: Offline Points: 18 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2015 u 20:54 |
|
Kada
sam se osvrnula oko sebe videla sam senku koja je izranjala iz guste
magle. Magla kao je bila toliko gusta kao da se godinama spremala da se
bas ovde i u ovom trenutku spusti na mesto gde se ja nalazim. Nalazila
sam se nekom mestu, gde medved zimi postu nosi, strasno. Ni sanjala
nisam da me ova moja krilata masta moze odvesti u takve predele divljine
zemlje Nedodjije.
Nisam bas bila zadovoljna sa svojim stanjem, medjutim kada sam bacila pogled levo od sebe, osmeh mi je ozario lice jer.... Ugledala sam poznato lice, mog dugogodišnjeg prijatelja, g. Jazavca. Neko bi pomislio to je samo Jazavac, ali kad bi ljudi znali kakvo junačko srce u njemu kuca, ne bi tako pričali. I tako u razgovoru nismo ni primetili da se počela dizati i neka olustina a i letilica koja je strahovitom bukom se priblizavala kovitlajuci sve pred sobom. Nista nam drugo nije preostalo nego da se dademo u trk i to takvom brzinom da nam je skoro trebala kaciga da nam dodatno ubrzanje ne oduva usi. Uhvatili smo se za ruke i na njegovo tri poleteli dole u.... |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2015 u 02:16 |
|
Kada sam se osvrnula oko sebe videla sam senku koja je izranjala iz guste magle. Magla kao je bila toliko gusta kao da se godinama spremala da se bas ovde i u ovom trenutku spusti na mesto gde se ja nalazim. Nalazila sam se nekom mestu, gde medved zimi postu nosi, strasno. Ni sanjala nisam da me ova moja krilata masta moze odvesti u takve predele divljine zemlje Nedodjije.
Nisam bas bila zadovoljna sa svojim stanjem, medjutim kada sam bacila pogled levo od sebe, osmeh mi je ozario lice jer.... Ugledala sam poznato lice, mog dugogodišnjeg prijatelja, g. Jazavca. Neko bi pomislio to je samo Jazavac, ali kad bi ljudi znali kakvo junačko srce u njemu kuca, ne bi tako pričali. I tako u razgovoru nismo ni primetili da se počela dizati i neka olustina a i letilica koja je strahovitom bukom se priblizavala kovitlajuci sve pred sobom. Nista nam drugo nije preostalo nego da se dademo u trk i to takvom brzinom da nam je skoro trebala kaciga da nam dodatno ubrzanje ne oduva usi. Uhvatili smo se za ruke i na njegovo tri poleteli dole u ambis koji je ostao upamćen po vriscima koji su se čuli svakog 17. u mesecu. Legenda kaže da su tu poginuli gospodin Fazan, i njegova mila devojčica. Neko čak šapatom govori kako to i nije bila slučajnost. Ipaj gospodin Fazan bio u dugovima oko gradnje kuće. A njegova curica je mnogo volela svog tatu. To su svi znali... |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2015 u 08:41 |
|
Stvarno niko neće da piše ovde?
|
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |