Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pričam ti priču
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pričam ti priču

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Agata View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Agata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pričam ti priču
    Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2015 u 20:43
Ovo je priča koju bismo trebali pisati zajedno.
Započinjem je ja, sledeci se nastavlja tako, što kopira moj tekst i odmah nastavlja sa svojom pričom, nije potrebno da se veže za tekst sa kojim sam započela priču.
Treći kopira ceo tekst člana ispred njega i nastavlja svoju priču .... i tako dok nam ne dosadi.
Kada se priča bude prčitala na kraju, dobija se u sustini zaista dobra priča .... pokušajmo svideće nam se ...

Dakle moja - naša priča kreće

Kada sam se osvrnula oko sebe videla sam  senku koja je izranjala iz guste magle. Magla kao je bila toliko gusta kao da se godinama spremala da se bas ovde i u ovom trenutku spusti na mesto gde se ja nalazim. Nalazila sam se nekom mestu, gde medved zimi postu nosi, strasno. Ni sanjala nisam da me ova moja krilata masta moze odvesti u takve predele divljine zemlje Nedodjije.
Nisam bas bila zadovoljna sa svojim stanjem, medjutim kada sam bacila pogled levo od sebe, osmeh mi je ozario lice  jer....
Na vrh
Rocky75 View Drop Down
Translator
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2015 u 20:49
Kada sam se osvrnula oko sebe videla sam  senku koja je izranjala iz guste magle. Magla kao je bila toliko gusta kao da se godinama spremala da se bas ovde i u ovom trenutku spusti na mesto gde se ja nalazim. Nalazila sam se nekom mestu, gde medved zimi postu nosi, strasno. Ni sanjala nisam da me ova moja krilata masta moze odvesti u takve predele divljine zemlje Nedodjije.
Nisam bas bila zadovoljna sa svojim stanjem, medjutim kada sam bacila pogled levo od sebe, osmeh mi je ozario lice  jer....
Ugledala sam poznato lice, mog dugogodišnjeg prijatelja, g. Jazavca. Neko bi pomislio to je samo Jazavac, ali kad bi ljudi znali kakvo junačko srce u njemu kuca, ne bi tako pričali. I tako u razgovoru nismo ni primetili da...
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Na vrh
Agata View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Agata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2015 u 20:54
Ugledala sam poznato lice, mog dugogodišnjeg prijatelja, g. Jazavca. Neko bi pomislio to je samo Jazavac, ali kad bi ljudi znali kakvo junačko srce u njemu kuca, ne bi tako pričali. I tako u razgovoru nismo ni primetili da se počela dizati i neka olustina a i letilica koja je strahovitom bukom  se priblizavala kovitlajuci sve pred sobom. Nista nam drugo nije preostalo nego da se dademo u trk i to takvom brzinom da nam je skoro trebala kaciga da nam dodatno ubrzanje ne oduva usi. Uhvatili smo se za ruke i  na njegovo tri poleteli dole u....
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2015 u 02:16
Ugledala sam poznato lice, mog dugogodišnjeg prijatelja, g. Jazavca. Neko bi pomislio to je samo Jazavac, ali kad bi ljudi znali kakvo junačko srce u njemu kuca, ne bi tako pričali. I tako u razgovoru nismo ni primetili da se počela dizati i neka olustina a i letilica koja je strahovitom bukom  se priblizavala kovitlajuci sve pred sobom. Nista nam drugo nije preostalo nego da se dademo u trk i to takvom brzinom da nam je skoro trebala kaciga da nam dodatno ubrzanje ne oduva usi. Uhvatili smo se za ruke i  na njegovo tri poleteli dole u ambis koji je ostao upamćen po vriscima koji su se čuli svakog 17. u mesecu. Legenda kaže da su tu poginuli gospodin Fazan, i njegova mila devojčica. Neko čak šapatom govori kako to i nije bila slučajnost. Ipaj gospodin Fazan bio u dugovima oko gradnje kuće. A njegova curica je mnogo volela svog tatu. To su svi znali... 
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2015 u 08:41
Stvarno niko neće da piše ovde?Cry
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.