| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mjenjam DVD-Copy serije, |
Odgovori
|
| Korisnik | |
emil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mjenjam DVD-Copy serije,Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2005 u 20:00 |
|
nesto i na divx-ima ali me u prvom redu zanimaju dvd-copy.Imam dvd-copy: &nb sp; &nb sp; &nb sp; Buffy 1-7
Angel 1-5 King of Queens 1-2 Star Trek Deep Space Nine 1-7 (fali 1 dvd od 5-e Sezone),njega i trazim (mislim da je dvd br. 3) Nip Tuck Season 1 Charmed 1-2 Sex & City 1,2,6 (6 sa hr titl) Smallville 1-2(hr-titl) STAR TREK: THE NEXT GENERATION - season one 24 Season 1,2,4 Sopranos season 4 (Episode 1-13) Band Of Brothers Otpisani Povratak otpisanih Nesto malo Stargate, ta na divx-ima: malo Lost, Desperate Houswives, King of Queens 1-7 (1-2 engl. i njem. 1-6 njem-tv snimak, 7 engl hdtv, True Calling, X-Files dvd ripp 1-7, Charmed 5,6,7 i tako. Mailovi sa zeljama i katalozima na: emilfriedrich@yahoo.de Iskljucivo razmjena, prodaja ne dolazi u obzir, te u Hrvatskoj, pozdrav |
|
|
emil
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |