| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Direct Dovnload Serije |
Odgovori
|
| Korisnik | |
vlado
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Direct Dovnload SerijeObjavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 12:20 |
|
ponesen temom o japanskim filmovima od prije i adresom na koju sam naletio otvaram nešto nešto slično sa serijama
SOUTH PARK http://mrtwig.net/board/viewtopic.php?t=899 ovo je adresa na kojoj možete skinuti 9 sezona South Parka neograničenom brzinom samo mislim da se mogu skidati dvije serije istovremeno ali to nije i neki problem zbog brzine serije imaju do 140 Mb i u .avi formatu su a za sliku nisam siguran (provjeriti ću danas doma pa javiti)ali piše da je O.K. do sad sam ih imao u rm formatu tako da će i ove biti dobre jer je avi ipak popularniji ako netko zna neke slične adrese svakako bi bilo super da ih podjeli sa drugima meni su posebno interesantne one koje omogućuju download bez potrebe za ikakvim instalirenjem dodatnih programa znam da ovo neće puno značiti onima koji imaju sporije veze ali ako se dokopaš kompjutera sa jako brzom vezom(faks) to se može jako dobro iskoristiti |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |