| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
što mene živcira u vezi svega ovog |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
CMIBOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 104 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: što mene živcira u vezi svega ovogObjavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 16:39 |
|
zamislite situaciju..... pošaljete nekome mail: "bla bla , ja sam taj i taj , imaš na popisu neke stvari koje me zanimaju...javi..bla.".. i , dobijete odgovor: "ne isplati mi se mjenjeti za 3 dvda jer ja , ovo , ono 15 kuna po , bla bla ...poštarina , carina , karina , bljabljasdthlkmslbjsej". Zar to nikoga od vas ne iritira do iznemoglosti?...pravi filmofili bi trebali mjenjati i jedan po jedan dvd ako je to nešto što stvarno traže i ako su zagriženi skupljači filmova... ima vas nekoliko koji imaju stvarno lijepe kolekcije...ali brate mili ima i onih što imaju po 1500 naslova a od toga pola ne radi , pola nema titlove , pola su corrupted fileovi , koje nemožeš spasiti ni sa jednim programom...to su uglavnom ljudi koji nizaju filmove i samo hoće biti u prednosti s količinom...naravno neizbježni su kino ripovi...jel možete vjerovati da sam neki dan dobio matrix i spiderman kino rip (filmovi koji su snimljeni prije fakin dvije godine)...pa to već postoji na dvdu a ja dobivam kino ripove od nekih debila koji imaju tristo milijuna naslova doma...većinom naravno američki blockbusteri koji ne vrijede ku...Pa zlo mi je kad na nečijem popisu vidim film "svi su ludi za mary" pa to se nemije imati u kolekciji ni za miloga boga , pa to je svetogrđe , pa meni je samom žao što imam u kolekciji onog debila bena stillera i takve slične... imam 600tinjak naslova ali su zato filmovi koji imaju lijepu sliku i zvuk , kolko tolko i titlove , osim naravno onih koji uopće ne postoje na stranim stranicama za titlove...i nemam niti jedan kino rip , pa makar čekao godinu dana na neki naslov neću iz principa imati kino rip kod sebe i prodavati maglu nekom jadniku...imam naravno kao i svi , vhs rip tu i tamo ali to je ono što je za moj gušt , moju dušu , nekakav stari koncert ili serija koju sam gledao ko klinac... do sada sam popušio cca 50ak kino ripova i to od istih budala s kojima neću imati posla...ja možda jesam svjež na forumu ali skupljam dovoljno dugo...iskreno , da sam htio nizati filmove nebih bacio(čitaj bacio , ne mjenjao)onih 400tinjak loših kvaliteta što sam skupio na početku kad nisam imao pojma nego sam gomilao...sada bih bio u rangu sa njihovim visočanstvima i imao 1000 i nešto filmova , i bio bih faca kad bi ostavljao popis na forumu: "mjenjam filmove (oko 1100 naslova) javiti se na mail taj i taj"... i naravno neki jadnik popuši foru:"jupiii ,dobit ću mad max trilogiju na divxu!zar to nije divno?" naravno taj film mi se gadi najviše na svijetu , ne film kao film već kao rip...uz njega bih predložio pri razmjeni i kratki readme.txt: "pri gledanju filma smanjiti ekran na vašem playeru , zbog dobivanja fantastične slike veličine avatara..." evo dobio sam danas charlie and the chocolate factory , 40yearold virgin , man vith the screeming brain , four brothers na dvdu... ali neću ga staviti na popis jer sam znam da je kino rip sa lošim i nesinkroniziranim tilovima...pa neću prodanati fore da imam to na dvdu da nekog zaje**m... trebalo bi odvojiti i razmjenu od prodaje... predlažem da se za one koji prodaju divxe i dvdove napravi poseban podforum pa neka tamo ostavljaju kataloge , a ne da ja pošaljem svoj popis , kulturno proseći da pogleda moje jadno bogatstvo , jer njegovo visočanstvo ima pun tavan filmova...nakon toga dobijem odgovor "na veću količinu dajem popust" Tko je ovdje filmofil?Tko je ovdje prodavač? Filmofil bi trebao znati i baciti kritiku na film , to su njegove prave odlike...Trebalo bi imati starijih filmova , pa hitchcock je velemajstor...istina ,ja nemam baš njegovih filmova ali to je nešto to se mora imati u kolekciji...to je ono što tražim u zadnje vrijeme... Pozdrav JERINCSONU , ČOVJEKU KOJI IMA NAJBOLJI POPIS U HRVATSKOJ KOJI SAM VIDIO I TREBALI BI SE SVI MI FURAT NA NJEGA...NEMA FRAJER BILIJUN FILMOVA ALI ZATO IMA KOLEKCIJICU DA TI SRCE STANE... POZDRAV SVIMA! |
|
|
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
|
|
![]() |
|
king
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Lipanj/Jun.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 223 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 23:59 |
|
tebra, skroz te kapiram i skroz mi je jasno o cemu pricas... nesto sam slicno i ja primetio pri postovanju svoje teme oko "potere" za retkim i tesko nabavljivim filmovima. i mene najvise ubija ono kad kaze, kao ne isplati mi se razmena za jedan film ili nemas nista sto me zanima, a skuplja filmove na kilo i to najverovatnije ono sto ti kazes: holivudske blokbastere! moja kolekcija se sastoji od brizljivo skupljanih i probranih naslova, i kad mi neko ko ne tretira filmove na taj nacin kaze kako nema nista zanimljivo kod mene,,, jasno mi je sa kim imam posla. no, svasta mora da se "istrpi" da bi se doslo do nekih naslova koje je tesko naci.
u svakom slucaju, preko ovog foruma sam "upoznao" par interesantnih "drugara" koji su mi pomogli da dodjem do odredjenih naslova. hvala i pozdrav svima koji znaju sta hoce da imaju u svojoj kolekciji, malo nas je, ali smo jaci
|
|
![]() |
|
CMIBOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 00:00 |
|
nemožeš vjerovat sad kad sam poludio dobio sam 20ak popisa na mail , pa ja sam filmska zvijezda...
|
|
|
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 00:11 |
|
navikni se lega to je tek početak
|
|
![]() |
|
CMIBOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 00:14 |
|
IMA LI OSOBE NA OVOME FORUMU DA IMA KONCERTE(I DA JE NARAVNO ZA RAZMJENU)A DA NISU OD METALLICE I ACDC-A ?
|
|
|
|
|
![]() |
|
Surtur
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 88 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 08:26 |
|
imam ti ja throuh the looking glass os blind guardiana
|
|
![]() |
|
OLDBOY
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 74 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 08:33 |
|
dobar tekst čovječe |
|
![]() |
|
Sineast
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 15.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 09:04 |
|
Stvarno ne kopčam ove izjave da ovi "novi" memberi nešto ispaštaju. Mene je recimo neki member, koji je "mlađi" član od mene. Nema vam to veze sa starim i novim, jer arogantnost nije povezana sa vremenom kada si postao member. I zato ne želim više slušati kako "novi" pate, nije ovo neka glupa vojska pa da se osjećate kao kakvi gušteri.
Ažurirao Sineast |
|
![]() |
|
king
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Lipanj/Jun.2005 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 223 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 10:09 |
|
@CMIBOR: sto se tice koncerata tu je negde moja tema Razmena Koncerata, na pretragu pa je nadji
@Sineast: ko govori o novim i starim userima, ti si tu nesto pobrkao, ovde pricamo o razlici u kvalitetu i kvantitetu i svemu onome sto ta razlika sobom nosi... "Read my lips..." |
|
![]() |
|
Grogi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 81 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 12:27 |
|
Covece, skroz si u pravu. Kontaktirao sam 10ak ljudi i svi su kao bili
za razmenu. Posle 2 ili 3 kontakta ni traga ni glasa. Pa, majku mu, bar
reci "Ej nemas nista za mene! Cao!" Pozdrav King-u i ostalim ok momcima
na forumu.
|
|
![]() |
|
robzombie
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 01:57 |
|
ok, sve sto si rekao stoji i kao da si mi citao misli, jer imam par
poznanika koji bi se u tvom tekstu vrlo lako prepoznali. ali jedno mi
ne ide u glavu, sta fali "svi su ludi za mary"?
ne razumijem ljude koji smatraju da su prosvijetljeni ili sta ti ja znam kakvi filmofili koji ne podnose nista sto nije kurosawino, bergmanovo, bunuelovo itd itd. licno nekada mi legne film koji je razbibriga, nekada sam raspolozen za dramu, a uglavnom sam uvijek raspolozen za horror:) ali generalno volim sve filmove. skupljam samo ono sto sam ili vec gledao (pa bi mogao opet) ili cuo odlicne preporuke. nikada mi kvanititet nije isao prije kvaliteta niucemu pa tako ni u divxima. nadam se da se ne ljutis zbog ove male digresije, nisam imao namjeru skrenuti temu u pogresnom smijeru, ali mi je taj mali djelic bas zaparao usi. |
|
|
when there's no more room in hell, the dead will walk the earth
|
|
![]() |
|
Blues-EXE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2003 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 661 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 17:30 |
|
Eh da se i ja malo ubacim u ovu svu pricu, kolega je potpuno u pravu
sto se tice ti stvari, ali moras shvatit da je ljudima stalo da zarade,
a ne da film gledaju, to ti je bit toga, mada ja ne prodajem nit
mjenjam filmove jer vecinom i nemam sta ljudima ponudit za razmjenu,
shvatam bit onog sto hoces da kazes, i nemoj mislit da si jedini kojem
se to desaje zato sto si novi clan na forumu. nadje se uvijek neka
budala koja konta da moze narod zezat a da neku korist iz toga izvuce,
ljepo mu pustis nek mu bude pa ce se to njemu vratit kad tad. pozz
|
|
|
Fission Maild
|
|
![]() |
|
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 20:03 |
|
prostom računicom se da zaključiti da sam dao oko 800 eura za te filmove kad se doda još i CD i naravno da ja koji sam takve filmove prvi...zaista pravi dovlačio u moj grad NE ŽELIM DA SE MIJENJAM S NEKIM ZA FILMOVE KOJE SVI IMAJU osim mene... želim da ih uvaljujem po 1 euro = ista cijena po kojoj sam ih nabavljao... moje je pravo da ih prodajem eh sad... razmjena...po proncipu... boseština za boleštinu kult za kult MOŽE ... za sve ostalo = NISAM SOCIJALNA USTANOVA
|
|
![]() |
|
CMIBOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 21:52 |
|
srhshsrth
|
|
![]() |
|
CMIBOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 21:55 |
|
ma nešto me zeza komp... nego , razumijem ja vas sve , popušio sam bio veliki paket pa sam bio lagano na vrhuncu bijesa...ko prodaje nak prodaje , boli me...kolega ono u vezi svi su ludi za mery je bio film kojeg sam se sjeti da se ispucam...heee , sad me prošlo..ali uglavnom sve vas to kadkad uhvati...samo niste ovako bolesni da idete to ispisat na pola kile papira i poslat na forum... pozdrav svima a ne samo njima... nego , otkad sam imao ispad na forumu dobio sam tolko mailova s popisima da neznam otkud mi pare za tolke dvd-ove... he , budem ja češće ovako... |
|
|
|
|
![]() |
|
Kapetan Kuka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 20.Listopad/Oct.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 618 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 22:38 |
|
Što se tiće para emoj kupavat mjenjaj se....
|
|
|
Kapetan Kuka
|
|
![]() |
|
Rodman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 861 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 23:49 |
E komunjaro, koliko ti imas filmova? |
|
![]() |
|
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2005 u 00:11 |
|
969 naravno više ni ja ne kupujem samo se mijenjam zapravo ne mijenjam se više jer sam zatrpan sa 300 filmova |
|
![]() |
|
caligari
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2005 u 23:46 |
pa braticu, znam da aludiras na moj mail, da nista potrebno kod tebe za razmenu medju tvojih 360 filmova nisam nasao. ali stvarno nisam..... i da si malo bolje pogledao moj katalog video bi da tu nema uopste hollywoodskih blockbustera vec samo shtivo koje ti trazis !!! sorry pal, ali sve meni interesantno iz tvog kataloga vec imam |
|
![]() |
|
king
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 09:45 |
|
@caligari:
tebra, uopste mi ti nisi pao na pamet ne znam zbog cega si se osetio prozvanim ponudio si mi lep spisak filmova, i sasvim sam fino skontao da verovatno imas sve sto ti treba i da kod mene ne mozes naci nista sto odgovara tvojim prohtevima, jer kao sto kazes ja imam samo 360 filmova [trazim jos 50-ak, i vise mi stvarno nista ne treba], cak sam ti sasvim kulturno napisao u mejlu da se nadam da cemo saradjivati nekom drugom prilikom... druga stvar koju stalno zaboravljam, je da te pitam da li bi mi prodao one naslove, posto otkupljujem filmove koje ne mogu da pokrijem razmenom. ako ti je frka da odgovoris ovde, posalji mi pm NHF
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |