| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dheepan (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dheepan (2015)Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 23:10 |
|
Dheepan (2015) ![]() ![]() Režija: Jacques Audiard Scenarij: Jacques Audiard, Thomas Bidegain Žanr: Krimi, Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 109 min Uloge: Jesuthasan Antonythasan ... Dheepan Kalieaswari Srinivasan ... Yalini Claudine Vinasithamby ... Illayaal Vincent Rottiers ... Brahim Marc Zinga ... Youssouf Priča o troje običnih ljudi koji se pod nesretnim okolnostima pronađu kao saveznici. Želeći pobjeći od građanskog rata koji bukti u Šri Lanci, bivši vojnik, mlada žena i djevojčica bez prijašnjih veza odluče, kako bi lakše dobili azil, pretvarati se da su obitelj i zajedno se nastane u predgrađu Pariza. Iako se ne poznaju, trude se da od kuće naprave dom i sagrade zajednički život. NAGRADE: 2015: Cannes Film Festival Jacques Audiard, dobitnik nagrade Zlatna Palma |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2019 u 19:39 |
|
Ovo mi izgleda bas ozbiljno.
Pogledacu. Mislim da vredi.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2020 u 14:35 |
|
Odličan film
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2024 u 09:58 |
|
Film je prvenstveno drama, poprilično monotona. Zaista je iznenađujuće da je dobila Zlatnu palmu u Kanu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |