| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Twenty Feet from Stardom (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Twenty Feet from Stardom (2013)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2015 u 21:27 |
|
Twenty Feet from Stardom (2013) ![]() ![]() Režija: Morgan Neville Žanr: Dokumentarni, Istorijski, Muzički Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 91 min Uloge: Lou Adler ... Himself Stephanie 'Stevvi' Alexander ... Herself Patti Austin ... Herself Chris Botti ... Himself Todd Boyd ... Himself Dobitnik Oskara istražuje radni milje i sudbine pratećih vokala u zemlji najzaslužnijoj za razvoj savremene pop muzike. Imena kao što su Darlen Lav, Táta Vega, Džudit Hil i Liza Fišer širokoj slušalačkoj publici ne znače ništa. One i druge slične njima su, međutim, svojim glasovima oblikovale solidan broj najvećih svetskih hitova i čak ostvarile presudan uticaj na definisanje pojedinih žanrova u muzičkoj industriji SAD. Okarakterisan kao delo prepuno života, energije i muzike film dokumentuje frustracije i tugu pratećih vokala koji su želeli da postanu zvezde, ali im to nije pošlo za rukom. U filmu se, između ostalog, mogu videti autentični video materijali snimljeni u tonskom studiju, prilikom produkcije pojedinih vanvremenskih pesama, kao i nastupi, probe i intervjui sa Brusom Springstinom, Stingom, Mikom Džegerom i Bet Midler. Prevod je uradio: esccomp ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |