Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prodajem hardware-e!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prodajem hardware-e!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prodajem hardware-e!!!
    Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 17:49

e ovako, prodajem ove stvari>>> - 128DDR RAM = Samsung (staro 1.5g, savršeno radi)

- 128DDR RAM = TwinMOS (staro 1.5g, isto savršeno radi)

- Dial-up Modem Creative Blaster V.92 HSP PCI (star 1g, u odličnom stanju, + instalaciski CD) 

- Web kamera Genius (u odličnom stanju, stara 1g. + instalaciski CD)

-mobiteli philips fisio ii motorola TALKABOUT ( neznam šta im je) 

cjena po dogovoru

Ako ste zainteresirani za kupnju nečega obratite mi se na PM

Ažurirao J.U.R.A.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 13:49
il se neko želi mjenjat za mojih 2x128RAMA a vi meni 256RAMA jer imam samo dva utora za rame pa mi je to problem
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 18:14
kupujem 265mb ddr rama ili 512mb ddr rama, polovno
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 15:46
imam ja za prodat 4x256mb ddr-a Kingmax 433mhz (za utor 400mhz) Hardcore
Prodajem jer mi je malo 1 gb, pa bi digao na 2bg a pošto su mi svi utori zauzeti prodajem ove pločice da bi kupio 4x512mb

Memorija je extra brza jer je unaprijed tvornički overclockirana na 433mhz i fakat leti!

150kn po pločici
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2005 u 02:35
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Prodajem jer mi je malo 1 gb

Memorija je extra brza jer je unaprijed tvornički overclockirana na 433mhz i fakat leti!

150kn po pločici

malo ti je extra brza

Ažurirao euforia
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.