| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Da-reun na-ra-e-seo Aka In Another Country (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Da-reun na-ra-e-seo Aka In Another Country (2012)Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2015 u 00:40 |
|
Da-reun na-ra-e-seo Aka In Another Country (2012) ![]() ![]() Režija: Sang-soo Hong Scenarij: Sang-soo Hong Žanr: Drama Jezik: Korejski, Engleski, Francuski Država: Južna Koreja Trajanje: 89 min Uloge: Isabelle Huppert ... Anne Joon-sang Yoo ... Lifeguard Yu-mi Jeong ... Wonju Yeo-jeong Yoon ... Park Sook Seong-kun Mun ... Munsoo Filmski triptih sa Isabellom Huppert u trostrukoj glavnoj ulozi u komediji koja nam pokaže kako se korejci ponašaju prema strancima i kako se korejci ponašaju između sebe kada su u društvu stranaca. Studentica režije i njena majka se zbog financijske krize sklone u primorsko ljetovalište Mohang u kojem mlada režiserka pokušava napisati scenarij za kratki film. Uskoro se pojave tri žene sa imenom Anne, koje posjete Mohang, prva Anne je uspješna režiserka, druga Anne je udana i ima korejskog ljubavnika, a treću Anne je napustio muž zbog korejske ljubavnice. Prevod je uradio: crni60 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |