Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Southpaw (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Southpaw (2015)

Southpaw

Southpaw (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lijevi kroše

Godina:

2015

Žanr:

drama, akcija, sportski

Trajanje:

124 min

Režija:

Antoine Fuqua

Scenarij:

Kurt Sutter

Glavne uloge:

Forest Whitaker
  >  Tick Wills
Jake Gyllenhaal
  >  Billy Hope
Naomie Harris
  >  Angela Rivera
Patsy Meck
  >  Judge Kayle
Rachel McAdams
  >  Maureen Hope
50 Cent
  >  Jordan Mains (as Curtis '50 Cent' Jackson)
Dominic Colón
  >  Mikey
Lana Young
  >  Gloria
Malcolm M. Mays
  >  Gabe
Skylan Brooks
  >  Hoppy
Beau Knapp
  >  Jon Jon
Danny Henriquez
  >  Hector Escobar
Miguel Gomez
  >  Miguel 'Magic' Escobar
Victor Ortiz
  >  Ramone
Vito Grassi
  >  Nick
Oona Laurence
  >  Leila Hope
Jose Caraballo
  >  Eli Frost
Aaron Quattrocchi
  >  Keith 'Buzzsaw' Brady

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Southpaw (2015)
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2015 u 03:08
Southpaw  (2015)

Žanr: Drama

Režija: Antoine Fuqua

Scenarij: Kurt Sutter (screenplay), Richard Wenk (screenplay)

Država: SAD

Jezik: Engleski

Uloge:

Jake Gyllenhaal ... Billy Hope
Rachel McAdams ... Maureen Hope
Rita Ora
Naomie Harris ... Angela Rivera
Tyrese Gibson

U filmu Southpaw, mešavinu sportskog filma i drame, imamo boksera u glavnoj ulozi, šampiona poluteške kategorije kome se, nakon strašne porodične tragedije, život menja iz korena. Da bi se izvukao namerava da se ponovo popne u ring.

TITL

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2015 u 13:00
Ovo izgleda baš moćno ufff Smile
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2015 u 11:55

Ažurirao angels - 31.Listopad/Oct.2015 u 23:34
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2015 u 16:20

Prevod je najavio kumek Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2015 u 15:52
SRPSKI TITL

Ovo je najavljeni titl, iako ne vidim svrhu najava pored onih koji to ne postuju.
A trebali bi da budu svesni koliko truda je potrebno za prevod preko 2000 linija.
Razlog nije u tome sto je doticni prvi postavio titl (sto sam video tek po
zavrsetku svog prevoda), nego sto nije najavio, jer onda ne bih bespotrebno
gubio vreme u dupliranju titla.

Ažurirao kumek - 01.Rujan/Sep.2015 u 15:53
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2015 u 16:29
Šampion sveta u poluteškoj kategoriji Bili Houp ima vec 43 godine i na zalasku je svoje karijere. Nakon teške četvrte odbrane titule, njegova supruga Morin, koja je zajedno sa njim odrasla u dečijem domu, traži od njega da napravi pauzu. U nesrećnim okolnostima koje je prourokovao bezobzirni izazivač, na jednoj humanitarnoj priredbi, gine njegova supruga Morin, tako da on ostaje sam sa kćerkom Lejlom. Zbog naraslih dugova odlučuje se na još jedan meč, ali pod teškom depresijom, bezvoljan zbog gubitka supruge, ne pruža pravi otpor izazivaču i lako gubi meč. Sa tim gubi i kuću i sve što je imao, a nakon njegovog pokušaja samoubistva, kćerku mu stavljaju u dečiji dom. Tek ga osvešćuje činjenica da bi mogao ostati i bez kćerke, i odlučuje da po svaku cenu izvuče iz doma. Upoznaje amaterskog trenera Tika, koji ga uči onom što nikad nije primenjivao - odbrani, i zajednički kreću u pokušaj vraćanja titule svetskog prvaka...

Ažurirao kumek - 01.Rujan/Sep.2015 u 17:09
Na vrh
direktnojug View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj direktnojug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2015 u 19:34
Originalno postovano od strane kumek kumek piše:

SRPSKI TITL

Ovo je najavljeni titl, iako ne vidim svrhu najava pored onih koji to ne postuju.
A trebali bi da budu svesni koliko truda je potrebno za prevod preko 2000 linija.
Razlog nije u tome sto je doticni prvi postavio titl (sto sam video tek po
zavrsetku svog prevoda), nego sto nije najavio, jer onda ne bih bespotrebno
gubio vreme u dupliranju titla.
jedina uteha moze da bude sto je tvoj titl bolji, hvala buraz...

E sada malo o filmu...  Hmm... sta reci osim da je ovo moralo mnogo mnogo bolje, muzika kroz film je nesto najbolje sto nisam skoro cuo ni video da je tako dobro uskladjeno prateci svaku scenu do srzi...
Sada, previse je film njanjav i provucen patetikom u skoro svakoj sceni kada je dijalog, ne kazem da ne treba drame u ovakvom filmu ali ovde je to preterano a plus to sto su dijalozi napisani bas bezveze, nedoreceno i usilovano da samo mogu da kazem piscu scenarija sedi jedan.
gluma je dobra kao i muzika, pogotovo Dzigenhal i klinka koja mu glumi ceru (mala Lejla), Vitaker standardno dobar...   Neko rece, ovo je bolje od Rokija, vazi kako da ne, mogu samo reci "Southpaw" ce biti zaboravljen brzinom Rokijevog udarca!!! ;) 

Ažurirao direktnojug - 03.Rujan/Sep.2015 u 19:57
“Svi su rođeni slobodni a svugde su u lancima”
Na vrh
Reign95 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Reign95 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2015 u 13:34
Najs ;)
Na vrh
Alreadydead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alreadydead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2017 u 17:29
Dobar filmic. Nije los scenario, prica vec vidjena. Ali vredi odgledati. Moja ocena: 7/10
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2018 u 00:20

Imam u svojoj beležnici priličan broj filmova čija je tema sport. Među njima ima i onih o bokserima koje holivud fabrikuje a koji su priča za sebe. U ovom slučaju su podbacili svi osim  Džilenhola po kome će film ostati upamćen. Prilično razočaravajuće ako se uzme u obzir da je K.Sater potpisao scenario koji je jedan veliki kliše čija je namena da patetičnim scenama podiđe publici. Film predugo traje a neke scene koje su trebale da budu tragične i ključne su naivne i više nego smešne. Mislim na primer na smrt bokserove žene i većinu scena  u kojima je sa ćerom koju je izgubio i koju pokušava da vrati.

Ono što je pored pomenutog Džilenhola dobro je F.Viteker u ulozi trenera i borbe u ringu koje izgledaju kao da su uzete iz nekog dobrog dokumentarca. Sam Džilenhol se svojom transformacijom i glumom najbliže približio De Niru u Razjarenom biku. Mene u ovom slučaju najviše podseća na izudaranog i starog bulterijera koji je izgubio gazdu koji ga je vodio kroz život.

Nešto mi govori da će ovaj film koji je malo premašio prosek imati uspeha najviše zbog Džilenhola koji bukvalno ne liči na sebe. Njegova transformacija će u ovom slučaju biti važnija od filma. Hteo da ga nazovem velikim razočarenjem i to zbog Satera čiji scenario ne liči na njega. A onda sam se setio da između njega, njegovog originala i ovog što je ekranizovano stoji četa cenzora, psihologa i ko zna koliko prepravki koje su nastale posle gledanja publike koja ga je ocenila. I to onu publiku koju dovlače bukvalno sa ulice i čija je svrha samo reakcija na film koji praktično još nije završen. Čitao sam nešto o tom u slučaju filma The Champ (1979) kome su takvi stručnjaci sa ulice bukvalno izmenili kraj. Sam Džilenhol se potrudio i svoje pripreme usmerio na vežbe koje su ga izmenile a ne na glumu jer ovde ne daje ni pola od onoga što ume. Završio je na pola puta jer titulu majstora transformacije i dalje ima Bejl koji trenutno nema konkurenciju.

U najkraćem, imali su materijal za dobar film a servirali su limunadu.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2020 u 14:28
Forest Whitaker je glumčina. Film je odlučan. Pohvale i za glumačku ekipu Jake Gyllenhaal, 50 Cent, već spomenuti Forest i Rachel McAdamas i režija Antoine Fuqua.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.