| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Africa addio (1966) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Africa addio (1966)Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2015 u 02:15 |
|
Africa addio (1966) ![]() ![]() Režija: Gualtiero Jacopetti, Franco Prosperi Scenarij: Gualtiero Jacopetti, Franco Prosperi Žanr: Dokumentarni, Horor Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 140 min Uloge: Sergio Rossi ... Narrator (voice) Početkom 1960-ih godina mnogi su afrički narodi stekli nezavisnost od kolonijalnih vladara, Velike Britanije, Francuske i Portugala. Tijekom tri godine autori filma 'Pasji život' češljali su Crni kontinent da bi pronašli dokaze kolonijalne dominacije na stanovništvo i politiku novih slobodnih država. Istina je bila okrutna i užasna. Počelo se s masovnim ubijanjem životinja koje su dotad bile zaštićene strogim međunarodnim zakonima. Pobunjenici koji su se nadali dokopati političke moći i zemlje koja im je bila 'ukradena' udružili su se s vanjskim silama (fašističkim, komunističkim) i počeli silovati i ubijati po selima i zabačenim područjima. Prikazane su masovne grobnice životinja i ljudi, kao i različite vrste zločina. Prevod je uradio: vdarkov ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |