| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Beneath the Harvest Sky (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Beneath the Harvest Sky (2013)Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2015 u 20:59 |
|
Beneath the Harvest Sky (2013)
![]() IMDB Priča o Kasperu u Dominiku, dva najbolja prijatelja izuzetno lojalna jedan drugom, koji su odrasli i malom farmerskom gradu u Mejnu u SAD. Za vreme pauze u toku berbe, Kasper upada u lanac krijumčara droge preko kanadske granice, sa svim odmetničkim ocem Klejtonom. U međuvremenu Dominik završava berbu krompira, nadajući se da će zaraditi dovoljno novca da kupi auto i odveze sebe i Kaspera u bolju budućnost. Ali kako se Kasperov život raspliće pred njima, njihovo prijateljstvo i odanost dolaze u iskušenje, koje ih tera da odrastu i donesu vrlo zrele odluke, koje će zauvek promeniti tok njihovih života... Scenario i režija: Aron Gaudet i Gita Pillapilly U glavnim ulogama: Emory Cohen, Callan McAuliffe i Kymberli Bryant Preveo: kumek TITL Ažurirao kumek - 15.Ožujak/Mar.2015 u 09:49 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2015 u 01:31 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |