| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gomgashtei dar Aragh Aka Marooned in Iraq (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gomgashtei dar Aragh Aka Marooned in Iraq (2002)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2015 u 23:19 |
|
Gomgashtei dar Aragh Aka Marooned in Iraq (2002) ![]() ![]() Režija: Bahman Ghobadi Scenarij: Bahman Ghobadi Žanr: Drama Jezik: Perzijski, Kurdski Država: Iran Trajanje: 108 min Uloge: Shahab Ebrahimi ... Mirza Faegh Mohamadi ... Barat Allah-Morad Rashtian ... Audeh Rojan Hosseini ... Rojan Saeed Mohammadi ... The Teacher Iranski road movie donosi nam priču o Mirzi, poznatom kurdskom muzičaru i njegova dva sina, koji za vrijeme rata između Irana i Iraka, krenu u potragu za Hanareh, pjevačicom sa magičnim glasom, koja je nestala bez traga. U komičnim i tragičnim situacijama, susreću se sa šarenom paletom likova koji predstavljaju kulturnu i etničku raznolikost tog područja. Prevod je uradio: Gaca62 TITL Ažurirao Kneginja - 28.Veljaca/Feb.2015 u 23:33 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |