| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wyrmwood: Road Of The Dead (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wyrmwood: Road Of The Dead (2014)Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 19:29 |
![]() ![]() nekoć uspješnog mehaničara čiji život je razoren pojavom zombija. Njegovu sestru Brooke otme skupina maskiranih vojnika koji odluče na njoj izvršiti neke eksperimente. No Barry to ne može dopustiti pa izgradi blindirano vozilo i naoruža se do zuba te krene kroz hore zombija kako bi spasio sestru. ![]() ![]() Ažurirao Gajtana - 21.Veljaca/Feb.2015 u 19:29 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 19:15 |
|
Mislio sam da je film prošao ispred radara ali sam se prevario. Nisam jedini koji je notirao ovaj niskobudžuteni horor.
Wyrmwood je prvenac braće koja su potpisala scenario i režiju. O njima nisam i ne znam ni sada mnogo osim da su redefisinali i obogatili ovaj žanr filmom u kom nema nijedne dosadne i suvišne scene. Rešenja i inovacije koje sam video su me zabavila i iznenadila. Burazeri su potrošili dve godine svog života snimajući za male pare ovaj zombi film. Tačnije, snimali su samo vikendom i isplatilo im se. Verovatno bi ga preskočio da ne beše postera i slogana koji nije bezvezna reklama već rezime onog što sam video jer u sebi ima dovoljno dostojne akcije Pobesnelog Maksa i bizarnosti i apsurda S.Rajmija iz njegovih najboljih dana. Odličan film koji je obogatio zombi žanr. Preporuka. P.S. Za fanove filma dobra vest, braća su lansirala trejler za istoimenu seriju. Biće ovo još jedna serija o zombijima koju ću gledati. |
|
![]() |
|
chiba
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 07:51 |
|
Hvala na preporuci za fim. Koje su to serije sa zombijima?
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 09:13 |
Santa Clarita Diet (TV Series 2017– )Serija je krš koji bi rado zaobišao. Nisam jer sam video ko ima glavnu ulogu i onda je znatiželja uradila svoje. Dru koja je odavno na svim drogama sveta nije neka preporuka i na nju nisam tipovao. Tipovao sam na Olifanta koji je uticao na Dru koja je dala više mnego što se očekivalo. Hemija između njih dvoje je takva kakva se retko viđa. Zombi virus je došao iz Srbije, ima dosta bizarnih, krvavih i degutantnih scena koje nisu za svačiji ukus. Dead Set (TV Mini-Series 2008– ) Ovo mi je najbolja zombi serija u ovom milenijumu. Radnja serije je smeštena u kuću velikog brata i o nioj bih mogao da napišem nešto jer to zaslužuje. |
|
![]() |
|
chiba
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:02 |
|
Prvu sam gledao drugu skidam. Predložiti još nešto ako se setite
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 21:18 |
The Returned (TV Series 2012– )Postoji američka verzija i nju nisam gledao. Glitch (TV Series 2015– )Završio sam prvu sezonu i nastavljam sa drugom. Zaboravio sam na seriju. Potražiću prevode i bundžovanje može da počne. Postoji tema predložite mi seriju. Nema smisla da zatrpavamo temu. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |