| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Masz Na Imie Justine Aka Your Name Is Justine (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Masz Na Imie Justine Aka Your Name Is Justine (2005)Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 21:37 |
|
Masz Na Imie Justine Aka Your Name Is Justine (2005) ![]() ![]() Režija: Franco de Pena Scenarij: Chris Burdza, Tomasz Kepski Žanr: Triler Jezik: Poljski, Njemački, Engleski Država: Luksemburg, Poljska Trajanje: 97 min Uloge: Anna Cieslak ... Mariola Arno Frisch ... Niko Rafal Mackowiak ... Artur Mathieu Carri?re ... Gunter Dominique Pinon ... Oncle Goran Mlada Mariola živi sa bakom u Poljskoj i jednog dana se zaljubi. Njezin šarmantni dečko joj predloži da krenu na put po Evropi na kojem bi radeći tu i tamo otplatili putovanje. U Njemačkoj, Mariola prekasno shvati da njen dečko nije onakav kakvim se je predstavljao kada je proda nekim ljudima kao prostitutku. Prevod je uradio: ivannis ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |