Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - WD Media Player
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

WD Media Player

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: WD Media Player
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2015 u 13:09

Kupih prije neki dan Western Digitalov Media Player i evo ga koristim na veliko pa rekoh da otvorim temu u kojoj svi ponosni vlasnici istoga (a i oni budući) mogu iznijeti svoja iskustva (frustracije ili oduševljenje) sa istim.
Ima se dosta toga za reći ali s obzirom da uskoro odoh na posao ostavit ću svoj opširni komentar za sutra.
Vjerujem da će biti mnogima interesantno.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2015 u 12:51
Daklem, mali crni stroj se ugurao na policu pored JVC VHS videorekordera (još uvijek funkcionalnog i redovno u upotrebi) i Pioneer DVD playera: tri generacije uređaja za A/V zabavu kod kuće.

Nešto će uskoro morati otići u reciklažu.

Kako god, ja sam svoj WD platio 100 eura i dobio dvije godine garancije. Vršljajući malo po forumima prije toga vidio sam da komentara ima svakakvih a veći broj ipak pozitivnih. Treba znati ponekad razlučiti da li se netko ne zna služiti uređajem ili je isti pokvaren. Često zna biti ono prvo. Vezano uz bilo što.

Uređaj je dosta mal ali to treba zahvaliti što je ispravljač za struju vanjski a ne unutrašnji.
OK, spojim ga hdmi kabelom na Full HD Panasonic, napravim osnovna
podešavanja postavki i ustanovim da mi sat ide naprijed 5 minuta (?).
Namjestim vremensku zonu (što je jedina opcija za namještanje sata) ali on ide 5 minuta naprijed. Pomalo čudno i iritantno. Tek nakon spajanja na moju Wi-Fi kućnu mrežu je napravio sinkronizaciju i sve se sredilo.

Sučelje je krajnje rudimentarno. Prečaci za video, fotografije i glazbu, par njih za internetske servise kao Facebook (što ne koristim), YouTube ili WD My cloud (čije mogućnosti ću provjeriti odnosno vidjeti da li se mogu registrirati i dobiti gratis koji TB za online pohranu i samim time i streaming na uređaj).Malo je nezgrapno vršiti pretraživanje na YouTube-u sa daljinskim ali vrag mu mater, šta je tu je. Ima još dosta opcija korištenja različitih vrsta servisa na mreži (pretraživanja nekakvi baza sa filmovima za dobijanje dodatnih
informacija o sadržajima koje recimo trenutno gledamo, internetski radio, itd...). Brzina moje mreže je oko 2,5Mb u "peek-u" kod downloada pa nisam imao nikakvih problema.

2 USB utora 2.0 su tu, jedan sa prednje i jedan sa stražnje strane. Sa stražnje strane sam spojio WD-ov eksterni hard disk od 500GB a sprijeda koristim stikove (Sony i SanDisk) - nikakvih problema u prepoznavanju (a što jesu neki ljudi prijavljivali po forumima).
Na desktopu uređaja se ne mogu napraviti prečaci za pojedine priključene uređaje ali se mogu napraviti isti za materijale (mape ili fajliove) na njima.
Pomalo tupasto. I prečac pod nazivom "Pictures" pokazuje samo fotografije na uređaju kao i onaj za "Music" samo glazbu.
Znaš da su tu i filmovi ali se moraš vratiti na desktop i kliknuti na "Videos".Ajd' dobro.

Daljinski je Ok, dobro "hvata" ali nije baš nešto intuitivan da se usereš.

Što se tiče reprodukcije stvari stoje ovako: što kaže da "vrti" to i vrti (a spisak je pozamašan). Probao sam mp3 i flacove - nikakvih problema. DivX i XviD također ali tu ne bi ni smjelo biti drame. Mp4, flv i mkv sve OK jedino mi iz ne znam kojeg razloga neće reproducirati mp4 (postoje mp4 i postoje mp4) fajlove koje skidam sa HRT-ove stranice "Emisije na zahtjev". Bez Dnevnika sam k'o riba bez bicikla.
Sa YouTube-om sve radi: inače koristim Freemake Video Downloader za
skidanje materijala sa istoga i prezadovoljan sam.
Sa tonom nisam imao nikakvih problema: mp3, AAC, AC3, DD...

Titlovi su super, svih veličina i (10) boja, po volji. A ima i čćšđž. Staviti u postavkama na East Europe (1250) i bog te veselio.

Gledao sam nešto i u 1080p i nije bilo nikakvih problema: zastajkivanja, trzanja ili slično. Kažu da se zna desiti.
Još nisam probao pokrenuti nekakav ISO image DVD filma npr. Kažu da može i to a ja imam dosta diskova. Javim rezultat.

Jedina nezgodna (loša) stvar na koju sam naletio je da mi se jednom nisu digli "drajveri" (valjda sam sad već u tim godinama): naime, nakon uključenja što god da pokušam pokrenutu on mi ispiše "No supported format". I onda ga restartiram i sve OK. Kažu ljudi da se zna tako zablesirati.

Sve u svemu, možda malo puno novaca za 20dkg hardvera ali da je komfor
uporabe dobar - jeste. Uštekam eksterni hard, izvalim se na kauču, uzmem sve neophodne daljinske uređaje i to je to.
Preporuka.
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 00:31
Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

...pored JVC VHS videorekordera...

Ha, da nije kojim slučajem HRD 170??
Moj još živ LOLLOLLOL!!

Samo da pitam, koliko sam razumeo, sprava služi samo za reprodukciju
raznoraznih formata, je l'? Ono, bRez obzira šta ti TV može?
Na vrh
Pera Kojot View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pera Kojot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 01:47
Moze li da torentuje? Ako moze i ako si probao napisi sta i kako se radi oko torenta, to me interesuje najvise. 
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 10:15
Originalno postovano od strane Dibidus41 Dibidus41 piše:

Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

...pored JVC VHS videorekordera...

Ha, da nije kojim slučajem HRD 170??
Moj još živ LOLLOLLOL!!
Samo da pitam, koliko sam razumeo, sprava služi samo za reprodukciju
raznoraznih formata, je l'? Ono, bRez obzira šta ti TV može?

HR-J870. Inače, moj kabelski provider pušta u sustav i analogni signal određenog broja TV programa, uglavnom hrvatskih i ovih iz susjedstva, tako da ljudi sa CRT televizorima mogu bez petljancije sa digitalnim prijemnicima pratiti ono što žele. Samim time i moj poslušni JVC može (analogno) i snimati odnosno još uvijek biti u funkciji. Ono, nisam kod kuće a nekakva utakmica je ili slično. Doduše VHS rezolucija ne izgleda bajno na Panasonicu od 107 cm ali može poslužiti.

Da, WD služi samo za reprodukciju A/V-a (Cloud, USB, sa kompa preko LAN-a ili Wi-Fi mreže) i streaming određenih servisa sa NET-a (81 predmemoriran, mislim da se ne mogu ubacivati novi) ali ne i Netflixa (bez obzira na registraciju) što mu uglavnom najviše i zamjeraju.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 10:19
Originalno postovano od strane Pera Kojot Pera Kojot piše:

Moze li da torentuje? Ako moze i ako si probao napisi sta i kako se radi oko torenta, to me interesuje najvise. 

Nema opciju rada sa torrentima na bilo koji način.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.