| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Big Broadcast of 1938 (1938) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Big Broadcast of 1938 (1938)Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2015 u 23:47 |
|
The Big Broadcast of 1938 (1938) Projekt All Oscars ![]() Žanr: Animirani, Komedija, Mjuzikl, Romansa Trajanje: 91 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Mitchell Leisen Scenario: Walter DeLeon, Francis Martin Uloge: W.C. Fields ... T. Frothingill Bellows / S.B. Bellows Martha Raye ... Martha Bellows Dorothy Lamour ... Dorothy Wyndham Shirley Ross ... Cleo Fielding Lynne Overman ... Scoop McPhail Porodica Bellows pravi komičnu zbrku na prekookeanskom brodu, a u pauzama ima vremena za muzičke tačke. Novi prekookeanski brod S.S. Gigantic treba da se utrkuje sa svojim rivalom - Colossalom. Vlasnik Gigantica T.F.Bellows šalje svog brata blizanca S.B.-a na Colossa ne bi li ovaj tamo napravio probleme. Međutim, S.B kasni zbog golfa i umesto na Colossa, dolazi na Gigantica. Pridružuje mu se i nesrećna ćerka Martha. Radio voditelj najavljuje niz muzičkih numera i pokušava da žonglira između svoje verenice i tri bivše žene. Da li će Gigantic da pobedi uprkos svim problemima? I da li će prava ljubav trijumfovati? Prevod uradio Paid in full Ažurirao bojan969 - 08.Veljaca/Feb.2015 u 12:03 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 01:08 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |