| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
De Storm Aka The Storm (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: De Storm Aka The Storm (2009)Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2015 u 22:54 |
|
De Storm Aka The Storm (2009) ![]() ![]() Režija: Ben Sombogaart Scenarij: Marjolein Beumer, Rik Launspach Žanr: Drama Jezik: Nizozemski Država: Nizozemska, Belgija Trajanje: 96 min Uloge: Sylvia Hoeks ... Julia Barry Atsma ... Aldo Dirk Roofthooft ... Vader Julia Monic Hendrickx ... Moeder Julia Elsa May Averill ... Emma Priča je postavljena u 1953 godinu za vrijeme najteže prirodne katastrofe u suvremenoj povijesti, kada su se u Nizozemskoj jugozapadni nasipi srušili pod udarima vjetra, što je dovelo do plavljenja velikih djelova nekoliko provincija. U toj katastrofi su uništena brojna sela i umrlo je više tisuća ljudi. Ova je priča o mladoj majci Juliji koja jedva preživi poplavu na farmi svoje obitelji, ali je vodene struje odvajaju od njene bebe. Kada je jedan poručnik spasi, njen spasilac i ona se vraćaju na mjesto katastrofe, uprkos masovnoj evakuaciji, odlučni pronaći njeno dijete. Prevod je uradio: mizer ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2021 u 13:15 |
|
Odlican film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |