Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zašto
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

zašto

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: zašto
    Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 20:45
imam limeware i s njim skidam sve po redu s interneta antivirus mi je nod32 skinem neki program i idem ga instalirati u raru odma se otvori onaj prozor da ima neku grešku i nod da je tu datoteku prebacio u katantenu, skinio sam peko 20 programa u mjesec dana i na kraju niti jedan ne radi jer kao imaji virus ja u to ne vjerujem pa me zanima jel možda problem u limeweru ili raru.
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 23:47
ako nod kaže da je virus, virus it is!
....
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 18:28
ali na ama baš sve reagira, a da na 20 program kaže da su sve virusi pa ja baš i nevjerujem
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
scorpions24987 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scorpions24987 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 19:11
Originalno postovano od strane fLiP fLiP piše:

ako nod kaže da je virus, virus it is!

Poslušaj flipa
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 20:04
instaliraj Kaspersky Anti-virus Personal i aninstaliraj NOD
Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2005 u 17:11

Ako skinuo program u raru ignoriraj NOD-a nego otvori rar i vidićeš da ima crack.exe ili slično napravi to delete i to ti je to.Program će raditi ako je u posebnom folderu.

NO PROBLEMO

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.