| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Happy New Year (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Happy New Year (2014)Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2015 u 00:40 |
|
Happy New Year (2014) ![]() ![]() Režija: Farah Khan Scenarij: Althea Kaushal, Farah Khan Žanr: Akcija, Komedija, Krimi, Drama, Muzički, Romansa Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 180 min Uloge: Shah Rukh Khan ... Charlie Deepika Padukone ... Mohini Joshi Anurag Kashyap Abhishek Bachchan ... Nandu Bhide / Vicky Groover Anupam Kher ... Manohar Sharma Sin osuđenog lopova okuplja tim s namjerom da se osveti čovjeku koji je 'namjestio' krađu vrijednog dijamanta njegovom ocu. Kako bi osveta bila potpuna, ukrasti će baš taj dijamant. Kako bi to napravili, trebaju se plasirati na jedno plesno natjecanje koje se održava u hotelu gdje će dijamant biti smješten. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |