| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
MOJIH TOP 10 ZA SCI-FI FANOVE |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Neeboo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
malo teži slučaj Pridružen: 26.Studeni/Nov.2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: MOJIH TOP 10 ZA SCI-FI FANOVEObjavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 11:21 |
|
Kako se bliži kraj godine zna se koji filmovi zaslužuju pohvale a kojima idu maline.
Ovdje je moj mali top 10 Sci-Fi filmova kojih je svake godine sve više pa tako i ove. Izgleda da je mašta našla svoj žanr gdje se sve češće ispunjavaju snovi u sedmoj umjetnosti. No čudi koliko su mnogi filmovi precijenjeni, barem što se gledanosti u kinima tiče. A drugi podcjenjeni. Znam da se mnogi neće složiti sa mojim izborom ali volim čuti dobar razlog zašto neki film zaslužuje biti na listi a neki ne. 1. Edge of Tomorrow 2. Interstellar 3. Captain America : The Winter Soldier 4. Robocop 5. X-Men : Days of Future Past 6. The Giver 7. The Amazing Spider-Man 2 8. The Maze Runner 9. Dawn of the Planet of the Apes 10. Transcendence Svima želim sve najbolje u Novoj godini i da nam je kvalitetnih filmova sve više. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
di-di
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2014 u 22:36 |
|
slažem se s prva tri, novi Robocop bi meni bio iza x-mena,
vidim da nema na popisu Predestination koji je meni opet ispred Robocopa, možda žanrovski ne uvrstavaš animirani big hero, guardians of the galaxy ili hunger games? na popisu nema ni lucy koja nije ništa puno gora od trancedance..
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |