| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eldorado (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eldorado (2008)Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2014 u 02:54 |
|
Eldorado (2008) ![]() ![]() Režija: Bouli Lanners Scenarij: Bouli Lanners Žanr: Komedija, Drama Jezik: Francuski Država: Belgija, Francuska Trajanje: 80 min Uloge: Bouli Lanners ... Yvan Fabrice Adde ... Didier dit Elie Philippe Nahon ... Le collectionneur Didier Toupy ... Le naturiste Françoise Chichéry ... La maman d'Elie Yvan, nervozni trgovac polovnih automobila zatekne u svojoj kući mladog lopova u krađi. Umjesto da ga prijavi policiji odlući se ga vrati roditeljima. Počinje neobično putovanje dva nesvakidašnja prijatelja kroz predivne predjele Belgije koji skrivaju mnoštvo luckastih, neočekivanih avantura. Prevod je uradio: crni60 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |