| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ggeutggaji ganda Aka A Hard Day (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ggeutggaji ganda Aka A Hard Day (2014)Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2014 u 00:48 |
|
Kkeut-kka-ji-gan-da Aka A Hard Day (2014) ![]() ![]() Režija: Seong-hoon Kim Scenarij: Seong-Hun Kim, Seong-hoon Kim Žanr: Akcija, Krimi, Triler Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 111 min Uloge: Lee Sun Gyun ... Go Geon-soo Cho Jin-Woong ... Park Chang-Min Man-shik Jeong ... Det. Choi Jin-woong Jo Dong-mi Shin Priča o detektivu Gun-suu koji kada se vraća kući sa sahrane svoje majke, slučajno izazove saobraćajnu nesreću i pregazi čovjeka. S namjerom da prikrije tragove svog zločina, pregaženo tijelo strpa u prtljažnik i kasnije u lijes svoje pokojne majke. Kada se podaci o nesreći pojave u policijskoj podataka, njegov parner preuzme slučaj. Stvari postaju još gore po njega kada se pojavi svjedok nesreće i Gun-Su polako počne gubiti živce. TITL Ažurirao titlovi.com - 21.Prosinac/Dec.2014 u 01:24 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2015 u 09:44 |
|
Blesav, duhovit, zabavan film! Gledao sma ga na festu 2014 u Beogradu. Retko ko kao korejanci uspesno spajaju razne zanrove. Ovde ima svege malo adrenalina, komedije, trilera, Ocena 7.5/10
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2022 u 10:04 |
|
Predstojeci novi film Sans repit koji ce cini po svemu da je rimejk datog ( mada su i Kinezi i Filipinci uradili ) me podseti da napisem i o datom. Scenarista i reziser ovog filma je posle radio na reziji serije Kingdom. Gledao sam ga dva puta 2015. i pre par meseci pa mi je ostao u secanju. Detektiv Ko napusta (nije bas sahrana majke, vec ustanovu pogrebnika gde je izlozeno telo preminule, gde se "bdi",skupljaju prijatelji i rodbina, izjavljuje sucesce, gde ce se zapecatiti kovceg, i ostati do samog ukopa itd.) da predupredi pronalazak dokaza pre dolaska unutrasnje kontrole koja planira da upadne u prostorije njegove operativne grupe radi istrage o podmicivanju. Na putu da bi izbegao psa slucajno udari coveka. Pod pritiskom da je vozio u alkoholisanom stanju i da je udario coveka, verovatno ne bi bilo sudjenje za ubistvo iz nehata, da je vec pod istragom, a i nakon sto je spazio policijsku patrolu u blizini odlucuje da coveka stavi u gepek kola. Vraca se kod pogrebnika a onda mu stize dojava da ce mozda u sklopu istrage i da mu pretraze kola, onda se odlucuje na potez da telo coveka stavi u majcin sanduk, i tu krecu peripetije, posebno i kasnije kad se utvrdi ko je covek koga je udario kolima, da je njegova grupa dobila... ali i da pocinje da ga pritiska i ucenjuje nepoznata osoba koja je svedok dogadjaja. Da vise ne prepricavam radnju :) Zanimljiva stvar ( mada ima jos u nekim filmovima) je igracka vojnika u lezecem polozaju, koji puze i "puca", koja je bila popularna krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih godina, koliko se secam, negde u vreme He-Man igracaka, i drugih. Mozda neko pamti drugacije. Moze da se jos doda ali bi otisao u spoiler-e. Film mi se svideo, prozeli su elemente svih zanrova crnohumorna komedija, kriminalisticki, triler , akcija cak i drama , ma sve, kroz specifican narativ. Zanimljiv je i dvostruki uzastopni prelazak triler/akcija. Malo su se zezali i sa kamerom na nekoliko mesta. Gluma mi je bas ok za lika kome se za kratko vreme zadesilo da nosi toliko breme. A i kraj mi je isto zanimljiv,dva dijaloga, obrt, dve facijalne ekspresije i odjavna numera koja to pokriva. Tako da ko nije gledao, preporuka. Ažurirao AlexDeLarge - 04.Veljaca/Feb.2022 u 10:19 |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2022 u 19:44 |
|
Meni u TOP 10 korejske kinematografije. Majstorski urađen film.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 09:37 |
|
Li Sun-Kjun, glumac koji tumači glavni lik u ovom filmu kao i jedan od glavnih glumaca u "Parasite", je nažalost preminuo. Sumnja se na samoubistvo. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kardiovask. Terorist
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 09:45 |
|
Ja sam se, malo je reći, šokirao kad sam vidio tu vijest. I još sam šokiran. Bio mi je jedan od dražih korejskih glumaca.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 10:01 |
![]() Gre'ota na kub Ko zna kakvih je sve muka stvarno imao.Još taj tamo zakon oko kanabisa, pazi korišćenja, jok kakve prodaje, sačuvajbože.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 11:18 |
|
Baš strašno ,i svi navodi o okolnostima i šta se dešavalo . Bar će živeti kroz svoja ostvarenja. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |