| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sayonara keikoku aka The Ravine of Goodbye (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sayonara keikoku aka The Ravine of Goodbye (2013)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2014 u 00:37 |
|
Sayonara keikoku aka The Ravine of Goodbye (2013) ![]() ![]() Režija: Tatsushi Ohmori Scenarij: Tatsushi Ohmori Žanr: Drama Jezik: Japanski Država: Japanski Trajanje: 116 min Uloge: Hirofumi Arai Mansaku Ikeuchi Arata Iura Hana Kino Hôka Kinoshita Film je snimljen prema istoimenom romanu Shûichija Yoshide. U blizini kuće naizgled sasvim običnog para Shunsukija i Kanako pronađu tijelo djeteta, čiju majku Satomi uhapse kao glavnu osumnjičenu za ubojstvo. Policija ubrzo sazna da je Satomi imala ljubavnu aferu sa Shunsukijem te time i on postane osumnjičen. Prateći slučaj, novinar tabloida Watanabe iskopa još više prljavštine, šokantno saznanje da je Shunsuki prije 15. g. kada je bio na koledžu učestovao u grupnom slilovanju jedne djevojke. Preveo: Filaret TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |