Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Annie (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Annie (2014)

Annie

Annie (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, obiteljski, komedija, glazbeni

Trajanje:

118 min

Režija:

Will Gluck

Scenarij:

Aline Brosh McKenna
, Will Gluck
, Harold Gray
, Thomas Meehan

Glavne uloge:

Cameron Diaz
  >  Hannigan
Jamie Foxx
  >  Will Stacks
Adewale Akinnuoye-Agbaje
  >  Nash
Rose Byrne
  >  Grace
Bobby Cannavale
  >  Guy
Dorian Missick
  >  Annie's "Dad"
David Zayas
  >  Lou
Tracie Thoms
  >  Annie's "Mom"
Stephanie Kurtzuba
  >  Mrs. Kovacevic
Mike Birbiglia
  >  Social Services Inspector
Zoe Colletti
  >  Tessie
Nicolette Pierini
  >  Mia
Amanda Troya
  >  Pepper
Quvenzhané Wallis
  >  Annie
Eden Duncan-Smith
  >  Isabella

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Annie (2014)
    Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2014 u 13:47
                                         Annie (2014)

http://www.imdb.com/title/tt1823664/

Žanr:
Komedija / Drama / Porodični Film

Režija: Will Gluck

Scenaristi: Will Gluck / Aline Brosh McKenna

Država: USA

Jezik: Engleski

Glavne Uloge: Jamie Foxx,Quvenzhané Wallis,Cameron Diaz,Rose Byrne

O Filmu:
Već neko vrijeme kina su nam prepuna filmova sa strip junacima i herojima a mjuzikli poput filma "Cabaret" čine se neponovljivima. Jedan od filmova koji popravlja prosjek ovome muzikalnome žanru je novi film "Annie". Will Smith i Jay-Z kao producenti ovog filma publici su najavili modernu verziju obožavanog mjuzikla iz 1982.

Annie, kao vodeća uloga u filmu, mlada je beskućnica koja trpi teror od njene "stanodavke" gospođice Hannigan (Cameron Diaz) i uz sve nedaće uspijeva gajiti nadu za toplim obiteljskim domom. U njezin život ulazi Jamie Foxx koji tumači ulogu mutnog kandidata za gradonačelnika New Yorka. Prema naputcima njegovih savjetnika odluči posvojiti Annie kako bi uz pomoć simpatija publike osvojio vrijednu političku poziciju. U međuvremenu (tko bi rekao) njegovo srce omekša i Annie mu sve više postaje dio srca. U pozadini radnje prisutna je i činjenica da su tamo negdje Annini pravi roditelji koji bi se mogli pojaviti iz vedra neba. Naravno, to se i zbije.

Glazbeni isjeci čiji je glavni vokal Quvenzhane Wallis, stigli su neposredno nakon Wallisine uloge u filmu "Zvijeri južnih divljina". Glavne uloge dobro joj stoje, isto kao i redatelju filma Willu Glucku. Iako, njegovo dosadašnje iskustvo vežemo uz posao scenarista ali nikada uz ulogu redatelja. A i Jay -Z i Will Smith imaju slične puteve - glumcu i pjevaču produkcijske vode novo su iskustvo.

Trailer:

Ažurirao jafforidza - 26.Veljaca/Feb.2015 u 16:57
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 17:07

Prevod je najavila AAdeAA Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2015 u 22:40

AAdeAA  hvala za prevod bojica_plesacicazamojuljubav

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
AAdeAA View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AAdeAA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2015 u 15:46
Nema na cemu bilo mi je zadovoljstvoSmile
Ne poznajete me ali cete me upoznati šetam se tako gradom, zaustavim se, dam koji autogram i nastavim dalje.
Na vrh
LordMilan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LordMilan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2017 u 19:21
Film je dobar iako je ovo već drugi re-make filma iz 1982. godine. Tematika je ista, tako da vredi pogledati film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.