Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nokia 6610i
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nokia 6610i

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nokia 6610i
    Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2005 u 15:28
Već neko vreme imam ovu Nokiu, i imam problem da je povežem na kompjuter. Kupio sam USB kabl, skinuo PC Suite, drajvere ali neće.... kompjuter NE PREPOZNAJE mobilni. Da li je neko imao sličan problem....
Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 12:26
Pogledaj u opcijama programa da li je dobar  com port izabran (imas ih nekoliko, COM1 pa do tko zna kuda).
Savjetujem ti da koristis FMA, bolji je od PC Suitea.
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 12:34
Nosio sam telefon ( inače, nov kupljen) u dva servisa za mobilne telefone i ... nisu uspeli da ga povežu!!!
Kolika je mogućnost da u softveru samog telefona nešto ne valja?
Ako je FMA floAt's Mobile Agent onda sam probao i sa njim i pogodi šta ? Nisam uspeo!!! Probao sam i sa COM1 i sa COM3 - i ništa kompjuter ga jednostavno NE PREPOZNAJE!!!!!
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 17:52
Ako nesto ne valja u softveru telefona oni iz servisa bi  to trebali skuziti. Odnesi ga u ovlasteni servis ako nisi,  ako niti tamo ne znaju baci im bombu i gotovo...
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 17:59
Baš se o tome i radi!!! Nosio sam ga u ovlašćeni servis, jer je telefon pod garancijom. Hteli su da mi izdaju potvrdu da je telefon ISPRAVAN!!!!!! Tvrde da ima problema u USB kablu i predlažu mi da kupim IRDA. Tad verovatno ne bih imao nikakav problem..... 

Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 23:23
Zar bas da ima problema sa svim kablovima? Neka pomogne netko tko ima istu nokiu... ili probaj sa irda...
Na vrh
Kex Doomlich View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kex Doomlich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 12:35
Ja imam 6610i...infracrveno mi ne radi...a nemam kabel za komp ali probao sam na mnoge mobitele i na jedan laptop sa infracrvenim pa uvijek izbacuje neku grešku. Mislim da je to zato jer se radi o prilično starom mobitelu.
Bad Traders: Surtur - ne javlja se radi primopredaje a CDi su isprzeni... :/
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 13:07
E pa Kex Doomlich imam rešenje za tebe: Utopi to đubre od telefona za ( do 80 eura) dodaj par evrića i kupi (prim.aut.) Motorolu V3!!!! Zakon telefon! Ima Bluetooth , radi bet problema sa USB -om , mnogo bolja kamera, MP3..... Zaista sam oduševljen! Da ne pričam o prijemu signala: Na određenom mestu sam sa (glupom) Nokijom 6610i imao jedva jednu crticu signala, a na istom tom mestu sa V3 tri crte i signal bez problema!!! FUCK NOKIA , nikad više u životu neću da kupim nokiju.
tako da ti je moj savet da se što pre rešiš toga i uzmeš neki ozbiljan telefon.
Pozdrav i nemoj više da pokušavaš da ga priključiš na komp jer SIGURNO NEĆEŠ USPETI.

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 16:50
Ti si vjerojatno prvi koji je za nokiu rekao da je sranje i moram da se  ovaj put ne složim s tobom jer nokia je vjerojatno jedini proizvođač mobilnih aparata za koji ama baš NITKO nemože da kaže da je sranje,barem ne u usporedbi s motorolom.Naravno da je V3 bolji jer V3 je izašo prije par mjeseci,a 6610 prije 2,5 godine.Da si imao pravu nokiu ne bi je garant mjenjo.Recimo ja imam 6600,i početkom ljeta imao sam priliku uzeg LG T5100 koji ima 1,3Mpix kameru i zaslon od 262K boja (svega 3-4 mobitela na HR tržištu) i mp3 itd..NI U SNU ga nebi uzeo mjesto ove svoje nokie...Usporedi V3 i neku nokiu od ove godine,pa ćeš vidjet da nisi baš u pravu.
Isto kao da ideš usporedit 3100 i SonyEricsson K700i...No hard feelings,ali mislim da je ovako.;

Ažurirao žile
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 18:00
Taman posla! Apsolutno se slažem da je NOKIA jedna od najboljih firmi za mobilne telefone! Da nije tako ne bi bila toliko zastupljena, ako ništa drugo! Ja sam pričao o Nokiji 6610i koja me je toliko razočarala da je to neverovatno. U svoju odbranu mogu da kažem da moj otac već 7 (SEDAM!!!!) godina ima Nokia 3310 i što ti reče, a isto i on: ne bi je menjao ni zašta na svetu. Opet u korist Nokie mogu da kažem da je "sapunčić" jedan od najboljih telefona na svetu(prim.aut.). Ali moraš da priznaš da Motorola ima bolji prijem signala. Dugo sam imao Motorolu CD920 i "razbijala" je mnoge najnovije Nokije u signalu..... zato kažem : svako ima pravo na svoje mišljenje, a opet niko nema prava da omalovažava takvu renomiranu firmu kakva je NOKIA. Ja sam pričao iz ličnog iskustva i zato rekao da više Nokiju neću kupovati. Što ti reče No hard feelings!
Pozdrav

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.