| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Maid's Room (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Maid's Room (2013)Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2014 u 19:55 |
|
The Maid's Room (2013) ![]() ![]() Režija: Michael Walker Scenarij: Michael Walker Žanr: Triler Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 98 min Uloge: Paula Garcés ... Drina Annabella Sciorra ... Mrs. Crawford Bill Camp ... Mr. Crawford Philip Ettinger ... Brandon Crawford Remy Auberjonois ... Father Niles Drina je atraktivna, inteligentna emigrantkinja, koja prihvaća posao kućne pomoćnice u kući Crawfordovih, na Long Islandu. Pošto muž i žena provode većinu vremena u samom gradu, van kuće, Drina mora paziti i na Brendona, njihovog sina tinejdžera, koji na jesen kreće na fakultet. Brendon ljeto provodi na plaži, okružen svojim razmaženim bogataškim prijateljima, a ona se na kraju mora brinuti z anjega i njegove prijatelje. Pošto je njezina soba odmah do garaže, ona primjeti da se jedno veče Brandom vratio jako kasno i jako pijan. Sutra ujutro vidi da je njegov auto razbijen i krvav, a u novinama pise da se dogodila nesreća i da se ne zna tko je krivac. Znajući da će Crawfordi napraviti sve da zaštite svog sina mezimca, Drina shvaća koju moć sada ima nad svojim poslodavcima. Preveli: Ana & Dragan TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |