Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HDD na laptop
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HDD na laptop

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gmail View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gmail Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HDD na laptop
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2005 u 16:57

Zanima me jeli moguče spojiti obični PC-HDD na laptop?Čuo sam da postoje nekakve ladice u koji se stavi HDD a ata ladica spoji na USB laptopa?

Na vrh
AndOut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AndOut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2005 u 17:23

Mislim da je moguće.

Mene zanima kolika je otprilike cijena takve ladice i da li se uz nju dobija kabl za napajanje harda i usb kabl ili se to treba kupit posebno?

Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2005 u 08:36
E, sad... Prvo moraš provjerit kakvo USB sučelje imaš  li 1.0 ili 2.0. Ako je 2.0 onda je dobro, inače 1.0 je jako sporo, barem što se tiče diskova tako da ćeš posjedit dok prebaciš 700 MB. Najbolje rješenje (iako malo skupo) je externi disk (npr. WD 120 GB, externi, USB 2.0 ti je oko 850 kn). I onda si miran. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2005 u 09:37

Ova opcija što je naveo Ico2005 od 850kn za externi disk nije uopče skupo. No ono što tebe zanima je moguće i ja imam ovako sastvaljeno:

Matrixovo externo 5,25" kučište (dolazi i sa usb kablom i sa kablom za napajanje). Kad sam ja kupovao koštalo je nekih 320kn, no mislim da i sada je tolika cijena. No napomena, ovo moje kučište nije samo namjenjeno za hd već i za neki optičke uređaje poput dvdrw, cdroma,... tako da ako bi ti to koristio samo za hd, onda potraži neko od 3,5" kučište koje bi trebalo biti jeftinije. I u tom kuštu imam Seagate-ov disk.

I da, pazi da radiš preko usb 2,0 jer prebacivanje 700Mb preko 1,0 traje oko 13 minuta a preko 2,0 oko minutu.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.