| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Merry Friggin' Christmas (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Merry Friggin' Christmas (2014)Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2014 u 00:12 |
|
A Merry Friggin' Christmas (2014) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 88 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Tristram Shapeero Scenario: Michael Brown Uloge: Lauren Graham ... Luann Mitchler Robin Williams ... Mitch Wendi McLendon-Covey ... Shauna Joel McHale ... Boyd Mitchler Jeffrey Tambor ... Sneško (glas) Sretno oženjeni Boyd Mitchler spreman je za savršeni obiteljski Božić no poziv njegovog brata Nelsona u potpunosti će mu promijeniti planove. Boyd, nevoljko, pakira stvari i odlazi u posjet roditeljima. Situacija se dodatno zakomplicira kada shvati da je zaboravio darove za svoga sina. To znači samo jednu stvar.... vrijeme je za urnebesnu avanturu! izvor: mojtv Prevod uradio muxmer |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2014 u 15:05 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |