| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La French Aka The Connection (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La French Aka The Connection (2014)Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2014 u 13:34 |
|
La French (2014)
![]() Žanr: Akcija, Krimi, Triler Režija: Cédric Jimenez Scenarij: Audrey Diwan (screenplay), Cédric Jimenez (screenplay) Država: France Jezik: Francuski Trajanje: 135 min ![]() Uloge: Jean Dujardin ... Pierre Michel Gilles Lellouche ... Gaëtan 'Tany' Zampa Céline Sallette ... Jacqueline Michel Mélanie Doutey ... Christiane Zampa Benoît Magimel ... Le Fou Marsej. 1975. Pjer Mišel koji se doselio sa svojom porodicom iz Meca je postavljen za sudiju za organizovani kriminal. On odlučuje da napadne French Connection, mafijašku organizaciju koja diluje heroin u celom svetu. Ne obazirujući se na upozorenja, Mišel kreće sam protiv Gaetana Zampe, čuvenog i nedodirljivog barona zločina. Ali Mišel počinje da shvata da bi imao rezultata u toj borbi, on mora da promeni svoje metode. Priča ovog filma je isnpirisana istinitim događajima. La French je priča o sukobu sudije Mišela i Gaetana Zampe, krupne figure Marsejske kriminalne scene, koji je na čelu velike krijumčarske mafijaške organizacije. Poznat još i kao «Tany» ili «Don Gaetano», Zampa je stvorio pravo kriminalno carstvo na jugu Francuske. Prostitucija, reket, pljačke, krijumčarenje droge na internacionalnom nivou... bio je glavni svuda. Mladi sudija Pjer Mišel je poslat u Marsej 1975 godine da ga zaustavi. Nakon nekoliko godine borbe i brojnih hapšenja on biva brutalno ubijen 1981 godine. Tanny Zampa je uhapšen 1983 godine a preminuo je 16 avgusta 1984 nakon pokušaja samoubistva u zatvoru. Inače naslov filma je skraćenica naziva "French Connection", čuvena francuska veza, koji je upotrebljen da se imenuju svi učesnici (uključujući i Zampu) koji su povezani sa internacionalnim švercom heroina između Amerike i juga Francuske. Mreža je uništena 1970 godine nakon višegodišnje istrage i zajedničke akcije specijalnih snaga Francuske i Amerike. Reditelj Wilijem Friedkin je bio inspirisan ovom pričom i snimio je kultni film French Connection (Francuska veza) sa legendarnim triom glumaca Džinom Hekmenom, Fernandom Rejom i Rojom Šrederom. TITL Preuzeto sa Mega bloga Ažurirao mega games - 05.Sijecanj/Jan.2015 u 11:44 |
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2015 u 19:59 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2015 u 22:38 |
|
Moze li neki link na moj PM, nigde nisam uspeo da pronadjem film na netu.
|
|
![]() |
|
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2015 u 22:58 |
|
Poslao sam ti link otvori privatne poruke
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2015 u 22:29 |
|
Titl ide ranije 18.074 sekundi u odnosu na govor. Treba ga samo pomeriti kasnije. Za film postoji gomila mrtvih linkova, na zamundi imate dve verzije.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2020 u 14:55 |
|
Odlican film. Pravi francuski krimic i odlicna atmosfera
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2021 u 18:33 |
|
Od ovog sam bio ocekivao malo vise.Mada, nije lose.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |