Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Furious Seven Aka The Fast And The Furious 7 (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Furious Seven Aka The Fast And The Furious 7 (2015)

Fast & Furious 7

Fast & Furious 7 (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Brzi i žestoki 7

Godina:

2015

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler, avantura

Trajanje:

137 min

Režija:

James Wan

Scenarij:

Chris Morgan
, Gary Scott Thompson

Glavne uloge:

Kurt Russell
  >  Mr. Nobody
Vin Diesel
  >  Dominic Toretto
Jason Statham
  >  Deckard Shaw
Lucas Black
  >  Sean Boswell
Jordana Brewster
  >  Mia
Dwayne Johnson
  >  Hobbs
Ludacris
  >  Tej
Elsa Pataky
  >  Elena
Michelle Rodriguez
  >  Letty
Tyrese Gibson
  >  Roman
Paul Walker
  >  Brian O'Conner
John Brotherton
  >  Sheppard
Luke Evans
  >  Owen Shaw
Nathalie Emmanuel
  >  Ramsey
Gal Gadot
  >  Gisele

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Furious Seven Aka The Fast And The Furious 7 (2015)
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2014 u 19:21
Furious 7  (2015)

Žanr: Akcija, Krimi, Triler

Režija: James Wan

Scenarij: Chris Morgan, Gary Scott Thompson (characters)

Država: SAD

Jezik: Engleski

Uloge:

Dwayne Johnson ... Luke Hobbs
Jason Statham ... Ian Shaw
Paul Walker ... Brian O'Conner
Lucas Black ... Sean Boswell
Vin Diesel ... Dominic Toretto

Ian Shaw se sveti Dominic Torettou i njegovoj ekipi, za smrt svoga brata…
filmonizirani

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 10:38
Evo i mog titlovanog trejlera filma ;)

Više detalja o ovom filmu možete potražiti na Mega blogu.

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2015 u 16:03
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2015 u 12:35
Već je stigao i drugi titlovani trejler filma ;)

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2015 u 13:27
Biće ovo mnogo opasan i jak film, jedva čekam jupi!

postovanje
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2015 u 23:21

Prevod je najavio jale46 Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2015 u 12:38
Pogledajte i prvi titlovani insert iz filma ;)

Ažurirao mega games - 08.Ožujak/Mar.2015 u 12:38
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2015 u 21:03
Film je prava adrenalinska bomba!!! Pun akcije, dobrih fora, poznatih likova... i tužnih momenataCry

Ubedljivo najbolji deo ClapClapClap
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
sinishaaa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinishaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2015 u 23:34
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 18:58
Koji je najbolji snimak i zvuk trenutno ili rano je?
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:58
nastavak sasvim logičan na serijal....ista ocena 9/10
Na vrh
superfreakdonky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superfreakdonky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 22:10
odlicna akcija...pravi nastavak serijala, svaki deo sve bolji !
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2021 u 13:30
Pisao sam već, nakon Fast Five, šestica jest dobra, ali nije mi bila toliko dobra. Pa nisam puno očekivao.

Ali ova sedmica je još luđa i zabavnija i od petice i od šestice.
Vjerojatno su pomogle dorade priče s obzirom da je jedan od glumaca tokom snimanja poginuo.

Sedmicu će dodatno začiniti, doduše vrlo kratko ali odlično iskorišten Tony Jaa.
Pojavit će se i Kurt Russel kojega je uvijek gušt vidjeti.
Inače ne podnosnim onog bezveznjaka Transportera, ali ovdje su pogodili s odabirom.

Ne znam šta bih ovdje izdvojio kao bolje od ostalog jer vidi se neizmjerni trud a bogami i ljubav prema filmu.
Na samom početku s tim glupim Transporterom prepao sam se da će film biti govno, a dobio sam sam vrh režije, ovakvo što je holivud općenito zaboravio kako se radi i ne vjerujem još uvijek da se ovo dogodilo.
Sredina filma s pripremljenim iznenađenjem natjeravanja sa neću reći čime i rješavanjem tog problema, ovo je samom luđaku moglo pasti na pamet, a ispalo je ekstra.
I onda sam kraj kao rastanak sa preminulim glumcem na dvije ceste, fer i pošteno.

Sedmica jest najbolja od tri, ali nemojte početi od ovoga jer dijalozi se osvrću na prethodna dva filma.
Prva 4 filma, opet kažem, možete ignorirati, potrebne scene iz njih vidjet ćete i ovdje.

Pa mislim nevjerojatno. Već stoljećima izbjegavam holivudske razvikuše u širokom luku jer u nebrojeno slučajeva se radi o čistim dosadama, uspavankama ili izazivačima suicidalnih misli.
Da ne spominjem puste debilane "po istinitim događajima" koje ni pas s maslom ne bi polizao.
I da niko dosad (ovdje) nije napisao: ne, za razliku od mejnstrim smaračina, ova franšiza nije razvikana bez ikakve veze.
Dajte se trgnite malo, sad me uhvatila trta da nisam još nešto ovako zanimljivo preskočio jer se nikome nije dalo napisati više od jedne rečenice.

Da ne kenjam dalje, znači ovako.
Nisu remekdjela, ali toliko su dobri da Fast Five, Furious 6 i Furious Seven morate pogledati. Baš morate. Tim redom. Ako već niste.

Ja naravno nastavljam dalje sa gledanjem F&F jer imaju još dva. Zasad.

Ažurirao JoxerTM - 03.Ožujak/Mar.2021 u 13:43
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:01
Nah, samo me je podsetio na to zašto ne volim čitavu tu Furious seriju LOL
Taman koliko su mi se svideli Hobbs and Shaw, toliko mi se ne sviđa sve ovo, natrpano je, brate, šljašteće, previše likova sa previše scena/lokacija, poput i samog naslova sve mora da teče brzo i furiozno, što meni prosto ne odgovara, ne mogu se vezati za likove ako se smenjuju ovim tempom u kadrovima, hajde prenaglašena akcija mi, naravno, ne smeta, međutim u kombinaciji sa upravo tim frenetičnim tempom sa previše likova, meni ne biva stalo do toga šta im se i zbog čega dešava. Šta mi vrede i sve drage face, kada su suviše kratko tu sa nama, mora se vreme ustupiti brže-bolje novoj vratolomiji, što možda može imati svog čara ali meni, kažem, ne leži na takav način. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.