| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mardaani (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mardaani (2014)Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2014 u 15:02 |
![]() ![]() trgovine djecom. Ono što slijedi je igra mačke i miša, između neustrašive policajke, i nemilosrdnog kralja mafije... ![]() Ažurirao Gajtana - 02.Studeni/Nov.2014 u 15:03 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2023 u 15:13 |
|
Odgovara i za verziju Mardaani 2014 Hindi 720p BluRay x264 AAC 5.1 MSubs - LOKiHD - Telly
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2023 u 00:26 |
|
Poucan film. Ima svojih slabosti ali vredi polgledati. Mardaani 2 je neuporedivo bolji , mada je to podpuno druga tema.
Ovo je film o trgovini i otmicama devojaka ,izopacenosti pojedinih pripadnika odredjenih drustvenih slojeva koji koriste i zloupotrebljavaju devojke prisiljavajuci ih na prostituciju.
Glavna policajka, izrazito snazan karakter uz to veoma lepa i zenstvena zena ,im staje na put.
Ocena 6.7/10
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2023 u 00:57 |
|
Da fina ostvarenja, negde smo i pominjali, i neko je mislim pomenuo u temi bolivudski filmovi, drugi deo mi je bolji ali nije neuporedivo, dobro i drugaciji je, ali stvar utiska. Imala je jedna stvar koja me je nervirala, ali izgleda da samo to meni smeta, i u filmovima i knjigama triler zanra.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |