| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Biseri "mudrosti" |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Biseri "mudrosti"Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2014 u 20:36 |
|
Složna braća kuću grade. Nesložna grade dve.
![]() Raste narodna svest o vakciniranju. Jučer sam ispred ulaza zgrade video kako se jedan mladić sam vakcinira. ![]() Da bi bili zdravi, treba da jedete voće, a ne go
na. ![]() |
|
![]() |
|
Emma-O
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
aka muhacc Pridružen: 19.Travanj/Apr.2013 Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2014 u 20:54 |
|
Jedan kućni:
Sjedimo mama i ja u kući i veli ona meni: de pošalji Katarini poruku.... Ja: mama, nemam na računu..... Mama: de je onda nazovi...... ![]() |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2014 u 21:01 |
|
Dežurni učenik: Profesore, zašto ste me zapisali kao odsutan?
Profesor: Zato što si mi rekao da nema odsutnih, a ima ih četvero. Učenik: Epa nisam ih video. Profesor: Pa kako ćeš ih videti kada ih nema? ![]() ![]() ![]() Profesor iz fizike: Nabroj nekoliko grejnih tela. Učenik: Paaaa... kompjuter! Učenik: Profesorice, mogu li da odgovaram za 2? Profesorica: Javi se, pa odgovaraj. Učenik: Javio bih se, ali nemam kredita. Trebali smo napisati vremenske rečenice... Učenik: Nakon što je zaspao, on je izašao napolje. ![]() ![]() ![]() I moj favorit iz srednje škole... ![]() Učenik: Profesorice, mnogo ste se doterali. Profesorica: Radujem se što idete na ekskurziju.
![]() ![]() ![]() Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 28.Listopad/Oct.2014 u 21:10 |
|
![]() |
|
CaRiMa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
AKA Mirna N. Pridružen: 31.Listopad/Oct.2012 Status: Offline Points: 1280 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2014 u 22:27 |
|
Sećam se situacije kada sam šetala sa drugaricama šetalištem.
Razgovarale smo a onda je Ana rekla: - Jeco, skolni se u stranu, auto je iza tebe! a Jeca je odgovorila: - Pa šta, to je samo limenka na točkovima. Naravno, mi ostali, kao i svi na šetalištu (a šetalište je bilo prepuno jer je bilo leto) su se smejali, a vozač je ostao zaprepašten Jecinom reakcijom, a ona je nastavila da šeta kao da se nije ništa desilo. I danas se slatko nasmejem kad se setim toga. |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2014 u 13:15 |
|
Lako je da zaje*eš poštenog čoveka, ali je teško da ga nađeš.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2014 u 13:08 |
|
Srednjoj školi... Veliki odmor... Ceo klas smo se skupili ispred jedne prodavnice da doručkujemo zajedno. Dolazi profesorica engleskog, tek stiže na posao:
- Prijatno, dečki. (Dobar tek, dobar apetit) - kaže nam ona. Jedan prijatelj joj odgovori: - Profesorice, zar već idete? (A ona tek dolazi na posao.)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒 Pridružen: 17.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 2927 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2019 u 22:16 |
|
Evo jedan biser moga sina...tada je imao 5-6 godina..ja mutila kolač, a on stoji kraj mene u kuhinji i čita na glas što piše na na pečnici...i slovka g-o-r-e-n-j-e..i pita me: " Mama, jel tu sad piše rernica?"
|
|
|
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2019 u 20:49 |
|
Evo jedan od mog starog u alkoholiziranom stanju. Sjecam se da je bio Bajram i da je neko od kolega donjeo Baklavu,a on onako pijan rece "odlika Baklave je njena slast"
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2019 u 22:44 |
Jedna zanimljivo otkriće mog bivšeg susjeda u alkoholiziranom stanju. Ljulja se po ulici u tri popodne prema meni, a kad je došao dovoljno blizu, kreće šou: (on) -Susjed, mogu te nešto pitat? (ja) -Pitaj. (on) -Stari, koji je danas dan? (ja) -Srijeda. Čovjek širom otvori oči, pogleda me i kaže: Još uvijek je srijeda? ![]() Kad me onda nije strefilo...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2019 u 08:11 |
|
Ja sam ti se Iro jednom napio i imao srece kao nikad. Znaci kad sam krenuo kuci iz kafane,nisam vozio brzo,ali je sreca sto nikog nije bilo na cesti saobracaja. Dodjem pred kucu,udjem u dvoriste i udarim u neko drvo u dvoristu. Taj dan nam covijek dovezao drva pa se jedan balvan otkotrljao na sred dvorista.
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Numberguy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
∞ №Guy ∞ Pridružen: 07.Svibanj/May.2010 Status: Offline Points: 4083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2019 u 17:49 |
|
Šta je orospija? Žena koja vodi oro.
Ovo bi trebalo u iskriveni rečnik.
|
|
![]() |
|
sagus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Hogwarts School Status: Offline Points: 70 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2019 u 22:00 |
|
Džordž Martin je Miroljub Petrović za ljubitelje epske fantastike
|
|
|
|
![]() |
|
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒 Pridružen: 17.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 2927 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2020 u 00:36 |
|
Evo jedan biser od mog sina, nedavno se dogodio... otišla ja u trgovinu i rekla mu da bude kod kuće dok ne dođem i da ni slučajno nikud ne ode... naravno, ja se vratila kući, a njega nema u stanu.. odem ja gore kod komšinice koja ima sina istih godina kao on da vidim jel tamo otišao na igranje..naravno da je bio tamo i ja onako ljuta potjeram ga kući...i ulazimo mi u lift, a on vjerovatno ljut što sam ga potjerala, kaže meni: "Mama, predebela si, lift će propasti!"
... kako sam ga s guštom protresla za frizuru!
|
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2020 u 10:16 |
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 00:36 |
|
Evo jedan biser od jučer od jednog malog Šimuna ( ima 4 godine) iz vrtića... dakle, bila djeca na dvorištu i igrala se u pješčaniku i na minutu sam se okrenula jer sam skidala Ivanu s tobogana i nisam vidjela da je Lota zakopala u pijesak Šimuna... znači, virila mu je samo glava...
Kad sam to vidjela, pitam ja Šimuna, "pa dobro Šimune tko te zakopao?"... a on onako vireći iz pjeska odgovori "pa Lota"... okrenem se ja prema Loti i pitam ju zašto je to napravila, a ona kaže da joj je on rekao da ga zakopa... Ponovo pitam Šimuna,"Jesi joj ti rakao da te zakopa?"... a on kaže:" Jesam! Ali ona nije morala!"
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 00:39 |
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 12:11 |
|
Budući političar.
![]() ![]()
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 16:07 |
|
Evo jedan moj biser...
Bila ja u trgovini i baš kad sam krenula izlaziti, ono prolom oblaka... kiša pljušti kao luda.. Malo sam čekala da se stiša, ali nikako i odlučim odtrčati do auta s jaknom na glavi, onako kao ninđa.. Mislim u sebi kako je dobro da imam daljinski ključ... Sjednem ja u auto i počnem hvatati rukama volan... kad ono nema volana.. netko mi ukrao volan.. Panično razmišljam koga prvo zvati...muža...policiju...dok dođu, a ja žurim... zapisnik, papirologija... aaaa... ...šta da radim, nema mi volana... ![]() ![]() I onda skužim da sam sjela na stražnje sjedalo... ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 16:24 |
|
Sad pravac servis da ugrade još jedan volan pozadi.
![]() |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 16:28 |
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |