| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Era Uma Vez... AKA Once Upon a Time in Rio (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Era Uma Vez... AKA Once Upon a Time in Rio (2008)Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2014 u 00:22 |
|
Era Uma Vez... (2008) * Once Upon a Time in Rio * ![]() IMDb Režija: Breno Silveira Scenarij: Patrícia Andrade Žanr: Drama, Romansa Jezik: Portugalski Država: Brazil Trajanje: 117 min Fernando Brito ... Beto Cyria Coentro ... Bernadete Rodrigo Costa ... Dé Pequeno Vitória Frate ... Nina Paulo César Grande ... Evandro Thiago Martins ... Dé Rocco Pitanga ... Carlão Marcos Pitombo ... Dudu Luana Schneider ... Cacau Romantična drama koja kroz ljubavnu priču dvoje glavnih junaka prikazuje duboke razlike unutar brazilskog društva. Na poznatoj Ipanema plaži upoznaju se Nina i Dé, mladi par potpuno različita porijekla. Nina je jedinica uspješnoga, dobrostojećeg odvjetnika Evandra. Školuje se i živi nedaleko od plaže, a Dé zarađuje za život prodajući brzu hranu. S majkom živi u siromašnom dijelu grada i Ninin otac ga nikako ne odobrava. Iako je par iskreno zaljubljen, društvo im ne daje mnogo šanse za budućnost. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2014 u 14:21 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2014 u 22:35 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |